Mervedemir- ipek-123 Ege yaşama gidiyorum bende canım daha önce egepole gittim memnun kalmadım Doktorum ve doğum ücreti daha uygun olduğu için Ege yaşama gidiyorum
ipek-123 Mervedemir- Daha önce egepolde doktor olarak kime gittin canım şimdi ege yaşamda hangi doktora gidiyorsun
Ozgecetindag Aysubaburhan KIZLAR ALLAH RIZASI İÇİN YAKIN HASTANE ÖNERİN KAFAYI YİCEM ALSANCAKTA ADNAN BEYE GİDİYORUM AMA BEN MENDERESTEYİM BURADA HASTANE YOK YAKINDA Bİ YERDE ÖNERİLECEK DOKTOR HASTANE LAZIM 27 HAFTALIGIM HASTANE BULAMADIM
Mervedemir- ipek-123 gülsüm yada gülsün hanımdı yanlış hatırlamıyorsam hiç memnun kalmadım bana kistin var dedi ama ilgilenmedi bile sürekli kontrole gitmemi istedi para kazansınlar diye gitmedim hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri Kadir beye gidiyorum Güler yüzlü ilgili bir doktor cnm
ipek-123 Mervedemir- Anladım canım egepolde şükran hanım var ona gidiyorum çok memmunum doktorumdan güler yüzlü ve anlayışlı biri
Mervedemir- ipek-123 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı korusun rabbim 😊
Hacerimo Benn 🤚🏻 Alsancakta Levent Hiçyılmaza gidiyorum aşırı memnunum doktorumdan gözüm kapalı tavsiye ederim 😊
Gonul-82 babysevgi sizin daha varmış 🙏🙏 şuan için herşey yasak oda süsleme , fotoğrafçı ziyaretçi falan . Ben ekstra vip katta büyük oda tuttum oraya 3 ziyaretçi kabul ediyorlarmış . İşallah sizin zamanınıza kadar pandemi biter .
babysevgi Gonul-82 keske bitse ama hiç sanmıyorum daha da kötü olucak gibi hissediyorum .. hayırlısı olsun kentten memnun kalacağınıza eminim. Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin
ozgultrkk Tugbabayir merhaba en son oğluma hamileyken muayene ücretleri 100 lira gibi bir rakamdı şimdi ne kadar oldu acaba bu hafta tekrar gidicem de birde doğum ücreti ne kadar oldu bilginiz var mı
Degisken Dr um alsancakta ali öner erdoğdu idi. Çok memnun kaldım.Doğum galen hastanesi.3.5 doktora 2 hastaneye verecekken hastanede çok kaldığım için sadece hastaneye 4 verdim.doğum 7.5 a geldi:(