Nrye27 prensesim35 iste cikarsak belki keske çıkarmasak diyeceğiz insan canı iste oda zordur tabi 😔 Çözüm arıyor insan allah başka şeyler vermesin amin yardımcımız olsun 🤲
Bebeginannesi 1 su bardağı suyu cezveye koy üstüne 1 yemek kaşığı nane ekleyip kaynat şeker koy iç 3 ay boyunca nane çayı ile yemek yiyebildim dene insallah iyi gelir
Prncsss Bende 6 haftalık olduk bugün 3-4 gündür sadece sabahları bulantım oluyor bazen kusuyorum bazen hiç bişey çıkmıyor ama o his bile çok kötü kraker yiyorum iyide geliyor
Nrye27 Prncsss aynıyız kuzum ben sadece çıkaramıyorum . Yok gitmedim hafta cuma gidicem 7 haftalık olduğunda o zaman söyleyeceğim allah yardımcın olsun seninde
Mineust Nrye27 kadın doguma gitmek için beklemene gerek yok. Eczaneye git direk alabiliyosun. Yada sağlık ocagına git herhangi bir doktorda yazıyor
Bebeginannesi Nrye27 arastirdim bi sakincasi yokmuş günde 2 3fincanin canım gerçekten cok iyi geliyor
Mineust Nrye27 benimkinde ben bile gitmedim. Kimligimi verdim eşime. Sağlık ocagındaki hekime söylemiş eşim hamile midesi bulanıyo diye 2 kutu yazmış hemen. Miden bulanırken bide gidecem diye ugraşma canım