Neslihankk ZekiyeDurmaz ilk gebeligimde 22.simdi 2. Gebeligim 17.haftada hafif kipirtilar hissettim 19.haftada hıçkırıklarını simdi 21+4olduk tekme yumruk durmuyo valla 🤭💙
ZekiyeDurmaz Neslihankk Yaaa 🥰🥰 Sağlıkla gucağına al inşAllah 🥰 biz 14. Haftamızdayızda merakla bekliyorum 😊😊
Neslihankk ZekiyeDurmaz ilk gebelikte biraz geç hissediliyo ama sonra yerlerinde duruyolar merak etme 🤭 Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu kuzum 🙏💙
Betulll11 haftada minik vurmalar hissettim seyirme gibi şimdi 19 olduk maşallah kuvvetlendi o vurmalar tekmeler 😊
leylaanne Haftada hafif bir iki kez Mısır patlar gibi hissettim şimdi 17. Haftadayım ufak ufak hissediyorum çok Harika bi His☺️
leylaanne ZekiyeDurmaz çok teşekkür edeirm hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah darısı size ☺️ Siz kaç haftalıksınız
ZekiyeDurmaz leylaanne Amin inşAllah 🥰Biz daha 14. Haftamızdayız merakla bekliyorum hareket etmesiniii 🥰🥰🥰🥰
4114eb Ayy bende çook istiyorum bende 14 n içindeyim rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin çok merak ediyorum hareketlerini ya nasıl olucak ne hissedicem ilk kaçıncı hafta da hissedicem merak ediyorum rabbim nasip etsin🤲😊🌸
leylaanne Aynurr16 cinsiyetimiz ne acaba bana 16. Haftada yüzde 80 erkek ddi ama keisn değil kordonda olablir ddi bugün tekrar gittim başka bi doktora 17. Haftamız oturur vaziyetteydi bi türlü gözükmedi doktor kıza benziyo ddi acaba hangisi 😄
Aynurr16 leylaanne oo benim 12. Haftada tahmin etti 16. Haftada kesin erkek dedi çok hareketli olduğu için hemen belli oldu sizinde kız dediyse değişmez büyük ihtimal genelde kordonu erkek sanıp sonra kız diyolar ama inşallah en kısa zamanda belli olur