MerveKzy Nursenservan Haftadayım İrmete gidiyorum açıkcası Çerkezköyde çok da memnun kaldığım doktor oldu diyemem
Zeynepli1234 MerveKzy ilk Levent beye gittim oda iyiydi sonradan Salih beye geçtim ondan daha çok memnun kaldım herşeyi detaylı bir şekilde anlatıyor eşimde çok memnun kaldı
buket39 Canantatli ben memnunum bir boş gebeliğim olmuştu onda da kürtaj operasyonunu ilke hanım yapmıştı 3 ay sonra tekrar hamile kaldım onunla devam ettim inşallah doğumda da sağlıkla bebeği kucaklarız
Nursenservan Ben de optimed nevzat beye gidiyorum. 34. Haftadayım. 2. Çocuğum olacak inşallah bu. İlkinde de nevzat beydi doktorum çok memnunum.
Nursenservan 2yıldır burda yaşıyorum eşimin ailesi burda, eşimin görevi de burda o yüzden. Sürekli çocuk vs derken hiç çevre yapamadım. Hele şu günlerde çok sıkıldım 😑
MerveKzy Zeynepli1234 İrmet hastenesinde eşleri almıyorlar bu durumu pek de sevmiyorum Bende 4. Haftamda ilk Levent beye başladım Sonra Salih Beye gittim Ama Levent bey de sorduğum her soruya tek tek cevap veriyor memnunum yani
buket39 MerveKzy Korona dan önce alıyorlardı eşleri ama şu an almıyorlar optimed de alıyorlar mi şu an?
Zeynepli1234 MerveKzy evet ya eşimde bir kere girdi daha giremedi cinsiyet öğrenirken girmişti ondan sonra yasak geldi çocuk doğacak az kaldı eşim görmek istiyor ama göremiyor video çekiyorum bende