MerveKya GAMZE2504 hadi ya keşke yapabilseniz iş yeriniz uzak mı yani erken kalkıp yapmıyor musunuz canınız mı istemiyor sabah kalkınca insanın bazen midesi kötü oluyor
MerveKya Nihanozturk evet çok çok daha kilo alanlar var bünyeden bünyeye değişiyor tabii ayakları şişen var benim şişmedi hiç, cinsiyet erkek bu arada sizin ne ☺
gizemgnll GAMZE2504 ikili test 11-14 haftalar arasında yapılıyor canım nasıl hazirana verdiler anlamadım bi yanlışlık olması lazım
GAMZE2504 gizemgnll ayrıntılı ultroson için haziran ayına verdiler randevumu başka bir doktor yapıyormuş sanırım birde kan testi yaptırdı onun sonuçu cıktı zaten.
esmaozan GAMZE2504 GAMZE2504 bende 6 haftalikken neşe hanima gdyordum fakat biraktm cok yogun ve dediginiz gbi hep asistani ckyor acil birsey olsa ulaşamazsiniz ve bana herseyi kendlginden anlatymyordu birakmak zorunda kaldm hayat hastanesine gdyorum suan 😊
Nihanozturk esmaozan ben grip oldugumda instagramdan mesaj attım anında geri döndü.Suana kadar hic sıkıntı yasamadım bana herseyi söylüyor
YavuzunSelini GAMZE2504 Biz 1 hafta once Nese hanimda dogumumu gercklestirdik cok memnun kaldm hatta esim 2. Cocukta fiyat 5000 bile olsa Nese hanima gelcz dedi 😊🤩