MerveKya GAMZE2504 yavaş yavaş alırsınız ama ilk 3 ay bende almadım hatta kilo verdim sonra birden başlıyor insan 😃
GAMZE2504 MerveKya bende 1 kilo vermişim🙂 artık kilo almalısın cok zayıfsın dedi🙂 kendimi hiç kilolu görmedim dedim 🙂
MerveKya GAMZE2504 olsun olsun alırsınız yavaş yavaş bu aylardan sonra başlanıyor zaten, Allah yardımcımız olsun valla 😃
Nihanozturk GAMZE2504 kanın kac cıkıyo canım sonuclarda bide ben her tahlilimi orda yaptırmıyorum saglık ocagında yaptırdım cogunu.Bana maltofer diye bi kan ilacı vermisti hala onu kullanıyorum 10cıkıyo benimde kanım
GAMZE2504 Nihanozturk bende saglık ocagında yaptırıyorum ama ikili tarama için orada yaptırdım 🙂 gecen ay 8.5 ti bu ay 9.7 olmuş
Nihanozturk GAMZE2504 ilerleyen zamanlarda daha cok düşüyo ya 🤦🏻♀️ pekmez flnda ye bana sey demisti bi bardak portakal suyuna 1 yemek kasıgı üzüm pekmezi katıp sabah ac karnına ic demistide iki üc kere yaptım bıraktım😊
GAMZE2504 MerveKya inşallah amin birde çalıştığım için ssabahları kahvaltımı pek iyi yapamıyorum maleseef🙁 kahvaltı en önemli öğün ama şartlar 🙂
GAMZE2504 Nihanozturk her sabah 2 tatlı kaşığı pekmezi kesin tüketiyorum şuan bıkmadım ama heran bıkabilirim🙂 evet bebek almaya başladıkça dahada düşücek kan takviyesi yapmak zorunda kalabiliriz yükselme olmassa dedi inşallah yükselir 🙁
MerveKya Nihanozturk olsun ya doğumdan sonra veririz diye düşünüyorum bende 13 kilo aldım ama hiç bi yerime gitmedi bi göbeğim var 😃
Nihanozturk MerveKya cinsiyet ne benimde öyle bacaklarım üstüm oldugu gibi aynı bi göbek var arkadan hamile gibi degilim hatta bazen baska hamislere bakıp bende mi sorun var acaba diyorum yüzler gözleri şiş 😄
Nihanozturk GAMZE2504 yumurta süt kaşar muz bunları ihmal etme😊😊 son haftalarda muzun kıymetini daha bi anlar oldum kesinlikle bebege kilo aldırdıgı dogru
MerveKya GAMZE2504 hadi ya keşke yapabilseniz iş yeriniz uzak mı yani erken kalkıp yapmıyor musunuz canınız mı istemiyor sabah kalkınca insanın bazen midesi kötü oluyor
MerveKya Nihanozturk evet çok çok daha kilo alanlar var bünyeden bünyeye değişiyor tabii ayakları şişen var benim şişmedi hiç, cinsiyet erkek bu arada sizin ne ☺