Bir_zerre Deletedmom417 Bebek arabası yenidoğan için kullanılıyor mu bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim ama puset takılabilenler var ya onlardan olabilir. Ayrıca öyle tabi hadi bı gezmeye gideyim diye eline alıp cikacagin şekilde bir şey değil puset. Hastaneye vs giderken alıp arabaya koyup hastaneye girip çıkmak için falan yani kullanışlı
Dilan-acr Bir_zerre ay henüz deneyimlemedim arıyorum ikinci el bakıyorum deli gibi çok beğendim ve kullanımı çok basit 🤭🤭🤭 araba alıp sürünecegimize ben araba aldım valla içindeyken eşim taşıyor ben taşıyamıyorum zaten nokta kadarım 😂😂
1Anne_ Deletedmom417 bebk arabasına henüz ihtiyacım yok cnm araba ile gidiyorum her yere ama bebeğim 1 2 yaşına geldiğinde ihtiyacım olursa alırım puseti de ana kucağı şeklinde alicam daha uzun süre kullanılabiliyor netten bak istersen puset farklı ana kucağı farkli
Hanifee1273 Deletedmom417 ya taşırsın sağlık ocağına giderken birinin evine giderken hastaneye giderken arabaya binerken evin içinde sallamak için durması için . Her türlü kullanışı var o yataklı şeyden almada onu sadece 40’ı çıkana kadar kullanıyorsun . Arkadaşımın bebeği 8 aylık hala poşet kullanıyor
Tugce1803 Deletedmom417 zaten puseti ayrı değil bebek arabasının üstüne de koyman lazım ilk vakitlerde bebek içinde durmuyomuş arabanın🤷🏻♀️
Hanifee1273 Deletedmom417 şimdi bebek arabasını kullanıyor tabi , ama pikniğe gidince puseti de getiriyor yanında uyuyunca içine koyuyor çok da güzel
Tubasahra Deletedmom417 ben 3 bebeğindede puset kullandım bı daha çocuk yaomicam die başkasına verdik şimdi yine hamileyim yine travel sistem araba aldım puset bence şart düz çantalarda bebek zor taşınıyor bir kere denedim daha tövbe ettim
Deletedmom417 Tubasahra travel sistem bebk arabasi az kullanılmış bi yerde buldum 500 tl sence alayim mi🤔
Deletedmom417 Hanifee1273 sorun degil canim🤭bisey diycem travel sistem bebek arabasi buldum az kullanılmış 500tl sence alayimmi
Hanifee1273 Deletedmom417 civilin bebek arabası var baby force oda travel sistem aynı fiyat ,sıfırı nı al aynı fiyat zaten
Ylz_brs Deletedmom417 Elinizde taşımayacaksınız ki,bebek arabasına puseti koyarak taşıyacaksınız neden elinize ağır gelsin🙃 Çanta gibi bebek taşıma ürünü ağır olur bence ve çok emniyetsiz bir taşıma ürünü kopup,yırtılsa hiçbir koruma özelliği yok yani 🙄
Deletedmom417 Ylz_brs canim alacagim bebek arabasi 400 TL travel sistem 1000tl bende arabayi ayri puseti ayri alsam olurmu diyorum normal de puset arabaya takiliyor öyle zor olmaz biliyorum ama ayri aldığımda elimde taşiycam bu yüzden ağır olur diyorum