Bir_zerre Deletedmom417 Kardeşimin ikizleri ve sonradan bir çocuğu daha oldu. İkizlerde puset kullandı fakat tek olan puset içinde durmak istemediği için battaniyeye sarıp kucağına aldı. Öyle götürdü kontrollere. 3 5 kere kullanacagim almayayım derseniz almayın ya da letgodan falan uygun fiyatlı bir şey alın geçin zaten hepsi sıfır gibi çünkü çoğu anne bir iki aydan fazla kullanmıyor
Tubasahra Deletedmom417 ben 3 bebeğindede puset kullandım bı daha çocuk yaomicam die başkasına verdik şimdi yine hamileyim yine travel sistem araba aldım puset bence şart düz çantalarda bebek zor taşınıyor bir kere denedim daha tövbe ettim
Deletedmom417 Selo39 bilmiyorum ya kafam çok karışık 😑 şu cantalardan mi alsam yoksa puset mi alsam cok karışık kafam
Bir_zerre Tugce1803 Hastaneden hastaneye değişir bence. Kardeşlerimde de benim doğum yapacağım hastanede de öyle bir şart yok
Tontinimontin Tugce1803 bende bundan dolayı aldım ne alaka ya yeni duydum neden vermiyorlarmış cevabını bulamadım ama
Hanifee1273 Deletedmom417 yine puset postu açmışsın 😁 puseti rahat taşırsın ama o diğer yatak gibi olanı taşıyamazsın.Bence al ve kurtul 🙃
Selo39 Deletedmom417 bence puset al canım çocuğun rahatı için.. daha sonra satarsın onu işin bittiğinde 🙏
Melek-kaim-15 Deletedmom417 o dediğin port bebe el Ana kucaklari 90-100 lira puset 150-200 lira çok bı fark yok arada bide o port bebe ana kucaklariyla taşımak çok zor ve bebek için hiç ortopedik ergonomik değil iki büklüm oluyorlar saplarından tutunca her bakımdan puset daha mantıklı kullanışlı
Tugce1803 Deletedmom417 e tabi ki yani o olmadan yasak. Hem ilk aylar nasıl bebek arabasına koyucaksın her türlü lazım
Deletedmom417 Tugce1803 canim ağır mı puset yani eşim sürekli çalışıyor ben pusetle getirip götürebilirmiyim zorlanırmıyım sence
1Anne_ Tugce1803 ben doğumdan sonra almayı düşünüyodm ayrıca ablam da doğumdan sonra aldı hastanede de bi sıkıntı yaşamadı özel olduğu halde battaniyeye sarıp çıktı bayağı 😂 yasak olduğu nerden çıktı benim bilgim yoktu bundan
Tosbikim Deletedmom417 çok ağır ben tasiyamiyorum 2 tane var bizim birini kaldırdım bebek arabasınıkini diğeri de arabada kullanıyorum. Puset taşınarak bir yere gitmtk çok zor
Tugce1803 1Anne_ Nasıl izin verdiler öyle🤷🏻♀️yenidoğan bi bebek ailesiyle hastaneden pusetsiz çıkıp arabaya biniyolar ve kazada bebek camdan fırlayıp ölüyor o vakitten beridir yasak diye biliyorum
DerinAy 1Anne_ benim doğum yapacağım hastane de puşet olmadan bebeği çıkarmıyor. Bebeğin seyahat güvenliği çok önemli bence. Arabaya binince bebek kucakta çok tehlikeli. Puset değil aslında ana kucağı o ve arabada giderken felan koltuğa mutlaka sabitlenmeli.
Deletedmom417 Bir_zerre canim ağır mı oluyor pupusetler bebegi koyunca bide çanta olucak yanimda nasil tasirim yani bebek arabası daha mantikli degilmi
1Anne_ Deletedmom417 bebk arabasına henüz ihtiyacım yok cnm araba ile gidiyorum her yere ama bebeğim 1 2 yaşına geldiğinde ihtiyacım olursa alırım puseti de ana kucağı şeklinde alicam daha uzun süre kullanılabiliyor netten bak istersen puset farklı ana kucağı farkli
Tugce1803 Deletedmom417 o zaman sen bilirsin ama yine araba için lazım tabi hangi ayda doğum yapacaksın ona göre değişir sanırsam
Deletedmom417 Hanifee1273 yaaa🙈🙈 napim aklim cok karışık bu puset ağır degilmi ben nasil elimde taşırım biyere giderken cok zor olmazmi
Bir_zerre Deletedmom417 Bebek arabası yenidoğan için kullanılıyor mu bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim ama puset takılabilenler var ya onlardan olabilir. Ayrıca öyle tabi hadi bı gezmeye gideyim diye eline alıp cikacagin şekilde bir şey değil puset. Hastaneye vs giderken alıp arabaya koyup hastaneye girip çıkmak için falan yani kullanışlı
Hanifee1273 Deletedmom417 ya taşırsın sağlık ocağına giderken birinin evine giderken hastaneye giderken arabaya binerken evin içinde sallamak için durması için . Her türlü kullanışı var o yataklı şeyden almada onu sadece 40’ı çıkana kadar kullanıyorsun . Arkadaşımın bebeği 8 aylık hala poşet kullanıyor
Ylz_brs Deletedmom417 Elinizde taşımayacaksınız ki,bebek arabasına puseti koyarak taşıyacaksınız neden elinize ağır gelsin🙃 Çanta gibi bebek taşıma ürünü ağır olur bence ve çok emniyetsiz bir taşıma ürünü kopup,yırtılsa hiçbir koruma özelliği yok yani 🙄