Ada38 Doktor a sordum neden olur diye; dedi hamilelik döneminde hormonlar değiştiği için baktiri üretmeye elverişli olur bayanlar dedi yani ne yaparsan yap illa oluyorsun 🙄
Nasippp 67380ipek canım doktor toz değilde hap yazmış ismi AZOSİLİN BİLŞYOR MUSUN BUNU ETKİLİMİDİR ACEBA HEMEN GEÇİRİR Mİ
Fatos10 Ben 37 haftalık hamileyim şu 37 haftada hiç yakamı bırakmadı su enfeksiyon iğneler serumlar haplar fitiller dünyayı ilaç kullandım Allah’a şükür bebeğimin bı sıkıntısı yok
Kalp-1996 Fatos10 aman şükür 🙏🏻 onlar iyi olsun da bir herşeye katlanırız kızlar 😔🐣 agrın vs oluyor mu
Nasippp 67380ipek aile hekimi yazdı sonuçta söyledim tekrar beta da baktı zaten ne yazdığını biliyordur Hazar 🙈 doktorum merkezde salı günü gideceğim ona
Nasippp 67380ipek salı günü gideceğim canım allah nasip ederse keseyi görmeye salı günü değerim 509 idi bu gün 900 lerde artışı iyi mi sence
67380ipek Nasippp ben hiç kan değeri baktrmadım 9 haftalıkken hamile olduğumu ve bebeği gördüm kalp atışını duydum 😊
Nasippp 67380ipek ay ne güzel maşallah bende ilk bebeğimde öyle yapmıştım ama kan pıhtılaşmam varmış meğerse kaybettim
Hazal2020 Kalp-1996 doktorun verdigi ilaclari kullan canim antibiyotik hamileler icin olanlardan icmezsen anlamadan ilerlerse daha sıkıntı yaşarsın ne verdiyse kullan bana 1 haftalik antibiyotik ve tek dozluk toz verdi ben ikisinide kullandim