Hanifee1273 Ozgee25 öyle doz olarak hesaplamıyorlar herhalde . Bir kere veriyorsun doktor dozunu sana göre ayarlıyor
Degisken İki kere sezeryan oldum ikisinden de fiyat hastane fiyatının içindeydi extra ödemedik.hatt ikincide epidural +spinal oldu.
Hanifee1273 Degisken sezaryen de zaten uyuşturuyorlar içinde olması lazım ek birşey değil ki , normal de kendi isteğinle olduğu için ek ücret oluyor
Degisken Hanifee1273 benim normalden sezeryana döndü.ikinci doğumum.yani sancılar artınca epidural istedim. Yaptılar. Toplamda 48 saat geçince sezeryana dönüldü orda da spinal oldum. Artı ücret vermedim.
Gonulidil Dilos1645 ay çok demişler o ne öyle ya esentepede doğurdum bende. Sabaha karşı adam 5 dk da evden geldi yaptı vala 250 ye
Gonulidil Dilos1645 2750 doğum 250 epidural verdim bende.rezalet bi hastane. Hemşireler ilgisiz doktor terbiyesiz. Çocugum yoğun bakımda kaldı onların yüzünden. Yemekler bile berbat aç kaldık allah düşürmesin vala kimseyi hastanelere
Elmaveannesi Hanifee1273 benim doğumuma epidural dahil degil doktor gerekli gorursek yapariz dedi ekstradan 500 lira
Momby Bursa Acıbadem normal doğum 7.400 TL + Epidural 1080 TL, yazılan diğer fiyatları okuyunca biraz pahalı geldi şimdi ama 34.haftadayım değişiklik düşünmem