deletedmom01 Haticeyildiz aa negüzel 😊 benim bunlar için oldukça erken ama merak ediyorum bende istanbul esenyurtta ozel bi hastaneye gidiyorum fiyatlari bilmyom tabiki. Ama dogum ucretleri gayet iyi 😊
SerapUGR deletedmom01. Anladım canım buralarıda pek bilmiyorum ardıçlıda oturuyorum Ben burda kendime uygun doktor bulamadım yani ısınamadım 😂
deletedmom01 SerapUGR Ardıçlı yakın sayılırız suan gittiginiz bi hastane varm? Burda bikac yerde önerebilecegim doktorlar var cevremden cok iyi seyler duydugum kendi doktorumuda cok seviyorum cok iyi biri😊
SerapUGR İnternette çok arastırdım doktor ve başakşehir tıp merkezine gidiyorum doktorumdan çok memnunum gercekten işk randevuda acayip ısındım 😊 Ne güzel siz aradığınız doktoru burda bulmuşsunuz 🙈
deletedmom01 SerapUGR Ewet ilk esencana hastanesine gtmistim orada kesin gebeligimi ogrenmistim😊 sonra bide elitiuma gtme karari aldım evimle hastane 15dk yurume mesafesi yakın olmasida iyi oldu 😊
SerapUGR deletedmom01 esencana görümcem gidiyo şuanda o 29.haftasında ahmet beye gitti bende 8.haftamda gittim ama ısınamadım bi türlü. Bıraktım ve kendim buldum 😂 yakın olmasını bende isterdim kısmet değilmiş inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı 👶💕
deletedmom01 SerapUGR evet ahmet bey cok iyi aslında herkez bana tavsiye etti ama erkek oldugu icin istemedim😂 Ne guzel iyi bir doktor bulmussunuz 😊 insallah sag saglim kavusuruz bebislere dediginiz gibi😊❤
deletedmom01 Zumranefesinannesi Benim gittigim Esenyurt Elitium Hastanesi tabela duraginda. eski adı mutlu yaşam. Normal 500 Sezeryan 1000 Epidural 1200 hersey dahil fiyat oda vb bakımlar dahil. Bana uygun geldi bazi yerlere gore ozel hastane ama cok sakin guzel bi biyer.