Miniginannesiiii1111 hmasahin bende 100 üstü hamile kaldım 16. Haftama kadar 6 kg verdim uzun süre kiloda almadım 26. Haftadan sonra verdiğim kiloları alıp hamile kaldığım kiloya gelip üstüne 5 kg aldım şuan 33+3um şükür
hmasahin Miniginannesiiii1111 Yine de çok iyi almışsınız maşAllah, zaten yüksek kilolu hamileliklerde 5-6 kilo alınması uygun görülüyormuş en fazla. Sağlıkla alın inşAllah kucağınıza 🥰
Kezban_kum hmasahin ben şuan hamileyim 4bucuk aylik 10kilo verdim halende vermeye devam ediyorum 67kiloydum 57kiloyum şuan ama bebek gayet sağlıklı oğlumdada epey kilo vermiştim 4.750kg doğdu şükürler olsun hicbir sağlık sıhhat sorunu olmadi sende kilo veriyorum diye korkma ama bebeği besleyecek şeyler ye süt yoğurt eksik etme menunden
hmasahin Kezban_kum Aa ne güzel, vermenin bebeğe etkisi yok demekki, ona yarayacak şeyler yiyorum, kendi nefsimi bıraktım bir köşeye, umarım iradem devam eder 🙄😀
Csnsu hmasahin 89 la hamile kaldım 4bcuk ay yttım klkmdım hiç öğürmektende ymk yıyemedım 83 e düşmştm suan 93 üm 35 hftlğz 95 le doğuma gtmeyı planlıyorum 😊
DamlaNur29 hmasahin yok canım aksine saglıklı beslenmek en güzeli tabi bende şeker olduğu için şekerli şeyler yiyemiyorum o biraz can sıkıcı 24 haftadan sonra yapılıyor bu test zaten doktorunda ister belki senden kilodan kaynaklı kilo almasan bile senin için artı bişey ben mide bulantısından kilo aldım hep hamurişi yemekten 7. Haftada başladı sende dikkatli ol inşallah saglıklı bi şekilde geçer hamileliğin
hmasahin Naren1 MaşAllah size ya, peki o kadar uzun süreli yürüyüşün zararı yok muymuş? Bazen daha fazla yürümek istiyorum ama tutuyorum kendimi bişi olur diye. Gerçi ben henüz muayene olmadım, eğer her şey yolundaysa, bir risk yok derse yürürüm
Naren1 hmasahin çok şükür canım gebeliğimde bi risk yok ben evde dans bile ediyorum gebelikte ne kadar hareket o kadar rahatlık hafiflık.
Kezban_kum hmasahin yok kilo vermenin zararı yok abur cubur hamur değil sağlıklı beslen bebek alıyor bir şekilde kilo
Miniginannesiiii1111 hmasahin valla verdiğimde dahil toplam 12 kg aldım dahada almaya maalesef devam ediyorum tek istediğim ¾ kg alıp defteri kapatmak sağ salim kavusmak 🤲🏻♥️
hmasahin Merveee07 MaşAllah size, en ideali oymuş zaten 5-6 kilo almak şişman hamileliklerde. Sağlıkla geçirin ve sağlıkla kucağınıza alın inşAllah 🤲🏼
Merveee07 hmasahin amin inşallah canım inşallah sende almazsın çok ben sebze protoin ağırlıklı beslendim herşey yedim ama hamileyim diye abartmadim porsiyonlarıma dikkat ettim ama iki ay boyunca çok karpuz yedim asla dikkat etmedim onda şekerli birde ondan korkmuştum ama şükür birşey olmadı sende rahat ol insallah en güzel şekilde geciririsin hamileliğini 🙏😍
hmasahin Rehile Ben de internet araştırmalarında öğrendim hatta ultrason olanları da var ama bizimkinde yoktu muhtemelen, çok küçük bir yer çünkü.
Duruhnd hmasahin bence gebeliğinizi diyetisyen eşliğinde geçirirseniz bir sorun olmaz hatta ilk aylar kilo verip şuanki kilonuzda doğum yapma şansınız bile var
1PrensAnnesi hmasahin inan kilolu gebeler daha az alıyo kiloyu ve daha çok tiksiniyo herşeyden🙂 hayırlısı olsun
Busrajj hmasahin sağlıklı beslenme bir yasam tarzı dir kendini aç bırakmak dışında sağlıklı beslenme bebeğin için daha iyi olacaktır bence 🌸
hmasahin Busrajj En iyi bildiğim konu ama malesef frenleyemedim kendimi. Çok pişmanım. Umarım hayırlısı olur ve bu bir vesile olur da sağlıkla zayıflarım 🤲🏼
hmasahin Naren1 Ben henüz muayene olmadığım için biraz kontrollü ilerledim. Artık yarına güzel haberler alırsam başlarım daha hareketli bir yaşama 🤲🏼
Ummuhan4934 hmasahin 140 kiloyla 2inci bebeğine hamile olan bir akrabam var ve normal doğum düşünüyor hiçte kilosundan rahatsiz degil bebek in cok çokta yiyor 🤷♀️
hmasahin Ummuhan4934 Doğru bir tane ve kilolu olmak hiç de sağlıklı değil. Yani keşke rahatsız olsa kilosundan. Ben çok pişmanım buralara kadar çıktığım, kendimi frenlemediğin için.