aysrose öncelikle geçmiş olsun , acını en derinden hissediyorum Şubat’ta 16+6 haftalik bebeğimi kaybettim, kan pıhtılaşma testi iyi çıktı genetik yaptramadim koronodan dolayı . Diğer herşey normal niye oldu nasıl oldu herşey çok iyi iken anlamadık üstelik belirtide olmamsti cinsiyeti öğrenmeye girince öğrendik . Normal doğum gbi düşük yaptım kürtaj olmadı çok şükür , şuan iyi miyim asla olurmuyum bilmiyorm , psikolojik olarak hâlâ çökük durumdayım , çok beklemek istemedim iki adet dönemi geçirip hamile kaldım şuan bebeğimi kaybettim haftadayim ilk üç ay diğerine ağlayarak geçti şimdilerde buna bişey olcak diye yipranarak geçiyor ama kendimi pozitif tutmak zorundayım bebeğim için. 16+1 im kontrole gittim bugün çok şükür iyi İnsAllah da hep iyi olur . Üzüntü korku dolu geçiyor çoğu zaman ama mutluyum bir bebeğim olacak inşallah , sende istiyorsan eğer çok bekleme tavsiyem bekleme beni çok çok daha fazla yıprattı. Genel kontrellerini yap gerisi Allah in bileceği iş elden birşey gelmiyor maalesef