Damalakko Bugün çok soru sordum bu son olsun yarın tetanoz alışı olacağım aynı zamanda aile hekimim kan değerlerine bakalım dedi ama hiç sormak aklıma gelmedi aç karnına kan verirken tetanoz alışı aç karnına beni kötü yapmaz mı ? Tok karnına da kan verilmez 🧐
Ummuhan4934 Damalakko Kanı aç karnına vermek zorundasın tetenozda aç karınına olsan bişey olmuyor ben öyle yapmıştım canım
ikizannesi2985 Damalakko ben de 3 gün önce tetanoz oldum ve aç gittim. Hiç te bişi olmadı canım. 3 saniyelik olay o zaten
Oznur1_23 Damalakko bende 18 haftalığım bana tetanoz çok ağrı yapar dediler yaptıranlar var mı ben 20 haftada yaptıracam
bbkahya Oznur1_23 yaptırırken acımıyor ben 2 dozuda vuruldum ilkinde 1 hafta ağrı oldu yatarken üstüne felan yatamıyordum kolumu kaldırırken ağrıyordu ikincide öyle şeyler olmadı ama ertesi gün çok aşırı halsizlik vücut ağrısı ve ateş oldu
rose90 Damalakko bana da o haftalarda söylediler erken olduğunu düşünüyorum dedim tamam öyleyse bir kaç hafta sonra gelin dedi
bbkahya Damalakko ebe öyle bişey söylemedi bana ama kuzenim vuruldu ona hem buz olayını söylemiş hemde parol içebilirsin demiş
Damalakko bbkahya yaptırdım ve sanki olmamış gibiyim hiç ağrımadı eve geldik hala iyi çok şükür 12 haftadan sonra yapıyorlarmış ben 18 deyim