Zynppkbr Hope8 karbonhidratı beyaz ekmeği azaltıp bol su ve hareket iyi gelebilir sonradan fazla çatlarsanız üzülürsünüz😒
Hope8 Zynppkbr kesinlikle tatlı aşırı tüketen biriydim ama artık bıraktım son 3 ayımı daha sağlıklı gecirmek istiyorum 🙏🏻
MrsYilmaz Ecesuben itiraf ediyorum😂 10 aylik tüp mideliyim ister istemez veriyorum. Zaten doğru duzgun yemek yiyemiyorum
Srhtzlyh 17+1 bu güne kadar bir kilo aldım 57 ile basladık 58 ile devam ediyoruz bakalım kapanış ne olacak😅 boyum kısa 155
tgctngl bebekveannesi00 16.hafta 5 kilo aldım 51 ’le başladım şimdi 56 yım ve çok kilo almaktan korkuyorum😑😑
Cglrtgce bebekveannesi00 bizde 19 hafta olduk 1,5 kilo almışım 😑 61 oldum 59 buçukta kalmıştım insallah çok hızlı almam yapım musait sanki
S-e3506 bebekveannesi00 en son 31 haftalıkken gittim 5 buçuk kilo almıştım şuan 33+3 haftalığım 35 haftalıkken gideceğim bakalım kaç kilo aldım 🤗
muhendisanne1 bebekveannesi00 30+1 haftalık olduk ve 6 kilo aldım. İlk gebeliğim ve hiç bulantı kusma yaşamadım çok şükür 🙂
Hazal2020 bebekveannesi00 şuan 31+2 yim 33+2 de muayenem var . 29+2 de gitmistim toplam 6 kilo almıştım en son bakalim bu ay nasil olucak
Jiji-m betulats01 1 yil icinde birsey yapmazsan kendiliginden bile gidebiliyormus cok kasmıyorum ben birde 2-3 kilosu bence ödem cunku dizimden asagiya ayaklarim falan cok sisti 37 numara giyen ben 40 numara giyiyorm 🙁 saglicakla dogum yapsak gerisi kolay gibi geliyor
ipkklmn bebekveannesi00 62 kilo ile hamile kaldım. Su an 28+6 haftayım 70 kiloyum. Boyum 170 olduğu için çok abartılı durmuyor.
Esraca buseyusuf27 benim dr bişi demedi bebekte iyi gidiyor dedi bende şikayetçiyim ama ağzım 2 dk boş durmuyor bide sigarayı bıraktım ondanda ilk aylarda çok aldım galiba
Mirayse1 İkincide daha kilo almadm daha ama doktor 20 kiloya kadar izin verdi. 1.de 12 kilo almıstım doğurunca 8kilosu gitmişti ertesi gün 54 kiloydum. 8kilosu cocuk su eşi filan oluyor arkadaslar takmayın yani:)
Esraca buseyusuf27 Aynen öle sürekli bişey yemek isteği oluştu bende ona verdim Kilo sigaradan iyidir deyip kendimi avutuyorum şimdilik 🤦♀️🤭