buseyusuf27 Esraca maşallah benım doktorum bana cok almıssın dedı 🙄 bnde ne alaka dedım yanı 6 kılo almısım dedm normalde bebek kılo alsın anne alaın ıstmeezlermıs
Esraca buseyusuf27 benim dr bişi demedi bebekte iyi gidiyor dedi bende şikayetçiyim ama ağzım 2 dk boş durmuyor bide sigarayı bıraktım ondanda ilk aylarda çok aldım galiba
zynb_ozkn Ecesuben valla inşallah hiç biriniz benim gibi olmazsınız ben felaket kötüyüm ilaç almama rağmen bu gün kaç defa kustuğumu bilmiyorum serumla anca kendime geliyprum 2 aydır ağzıma tek lokma düzgün gitmedi 😢
Ecesuben zynb_ozkn bu ekstrem bi durum tabi 🙁üzüldüm sizin için umarım en kısa zamanda toparlarsınız Allah dayanma gücü versin
DilanDag Mom55 oluyor valla bende anlam veremiyorum ama forumda daha önce de gördüm yani Oyuzden artık normal geliyor 😀
Reysare Serapmom maşallah subhanallah bende öyle olmak istiyordum ama yapamadım 25 haftalıgız 6 kilo aldım🥺acaba nasıl besleniyorsunuz spor yapıyor musunuz
Happybabyyy Oznur1_23 yok cnm arastrma hastanesinde. Ultrason kagidinda yaziyodu. Boyu yazmiyo ama onu kendim sordm mesela
betulats01 Jiji-m ayni hafta gun ve ayni kilo almisiz simdiden nasil geri gidecek bu kilo derdi bastiriyor beni 😔😔
Jiji-m betulats01 1 yil icinde birsey yapmazsan kendiliginden bile gidebiliyormus cok kasmıyorum ben birde 2-3 kilosu bence ödem cunku dizimden asagiya ayaklarim falan cok sisti 37 numara giyen ben 40 numara giyiyorm 🙁 saglicakla dogum yapsak gerisi kolay gibi geliyor
Hope8 bebekveannesi00 24+5 deyim tam tamına 9 kilo aldım 😔 çok şiştim bacaklarım birbirine sürtmeye başladı
Zynppkbr Hope8 karbonhidratı beyaz ekmeği azaltıp bol su ve hareket iyi gelebilir sonradan fazla çatlarsanız üzülürsünüz😒
Zynppkbr 38+2 yiz 56kiloyla başladım ilk zamanlar zayıfladım çöktüm ölü gibi geziyodum yüzüm vs çok solgundu sonradan aldım şuan 69um doğuma kadar 1 kilo daha alsam toplamda 14 kilo almış olcam😊