nurseliny Doktorunuz tsh değeri için ne dedi kızlar kaç olmalı . Yüksek olanlar, ne kullandı bitkisel yada ilaç olarak?
RukiyeOzdmr nurseliny canımm 2,5 sınır . Benim 3,80 cıktı dahiliyeye yönlendirdiler düşürmek için hemen bir ilaca başlattı doktor. 1 ay sonra gel dedi cuma gideceğim . Senin kaç çıktı ? Bu çok önemli bir şeymiş . Zeka gelişimi için …
Anne18 nurseliny canım ben tsh öğrendiğimde 7 ydi değerim hemen levatiron yazdı sakın hamile kalma tsh değerin düşünce hamilelik düşün dedi. 1 sene boyunca hamile kalamadım ne zaman tiroit değerim 2 ye düştü hamile kaldım allahın izni ile tiroit ilaçlarını sabah erken aç karınla almanı öneririm. Canım
nurseliny RukiyeOzdmr canım bende 2019 da 4 küsürdü , gebeliğim yok 2020 ocaksa 2,4 çıktı ve doktorlar beni hiç önemsemedi bende buna çok takıldım bide anemi durumu var 🙄
nurseliny Anne18 benimde tekrar gidip ölçüm yaptırmam lazım canım çok teşekkür ederim, yine yüksekse ilaç başlamasını rica edicem doktordan
Cnsbll Benimki 3,57cıktı.bugun dahiliyeyegittim ilac verdi.henüz ilacı almadım ama ikiye bölüp kullandedi.30.haftamdayım
ecembugra53 nurseliny tsh değeri 2.5 olması laxım doktorumun ön gördüğü böyle bende ilaç kullanıyorum Levetron diye doguma kadar kullanıcım bende
Susam88 Benimde daha önce tahlillerde 2,4 cıkmıstı bu hafta 34 teyim 4 çıktı dahiliyeye yönlendirdi doktorum ilaç başlayacaklar herhalde
Yarim_Kilo_Kiyma nurseliny Benim özelde yaptırmıştım 5.06 çıkmıştı bana normal bir değer dedi gevşek gevşek , bende güvenmedim. Başka bir doktor gittim orada da 3.5 çıktı. İlaç kullanıyorum bende Osman müftüoğlu hoca ideal değerin 2.5 olduğunu belirtiyor.
nurseliny Burcu3506 yaa Allahım şifalar versin umarım prolaktinde normale döner, doktorunuz prolaktin için ilaç verdimi peki
Merveyturgut Benim de 4 tü değerim , 25 mg ilaç kullandım en düşük dozda. 1 ayın sonunda 2,4 e düştü ama doğuma kadar bu ayarda kullanacaksın dedi doktor
RukiyeOzdmr nurseliny heee bisey olmaz . Benim de gebelik yokken 4 falandı. Bak gebe değilsen 0.50 ve 5 arası normal . ama eğer gebeysen 2.5 sınır
ballilokum nurseliny ben her ay hemen hemen kan veriyorum. Önceden dahiliyeye gidiyordum şimdi sağlık ocağında yaptırıp yazdırıyorum ilacı