Filiz1905 TheMom ah kuzum, 20 günlük oldu desenize 😌❤️ Biz de o günleri görelim inşallah 🙏🏻 Benim eşim de aynı ☺️ Sağolsun her şeye yetişmeye çalışıyor. Elele verip üstesinden geleceğiz, çok sağolun yorum için 🙏🏻 Sevgiler size ve kızınıza
KubraSS- Filiz1905 aynen canım kayinvalidemin geç gelmesini ben istedim kurban vardı ve kendi kayinbabasj kaynanası halledemszdi gelse onlar sorun yaşayacaktı ben strese girrecekrim inan ilk doğumum nirmal ve sezeryandan korkan biri olarak 3. Gün evimde tatlı yaptım yemek yaptım ev topladım eşim yatdim etti ama onada yardım gerek oğlumla ben ilgilendim dikkat et ilk 12 saati atlat insAllab gerisi kolay
Dozturkgol Filiz1905 Yanınızda tecrübeli biri olsa iyi olurdu tabi ama imkanlar müsait olmayınca yapacak birşey yok eşimin kuzeni görev için Batman’a gitmişti orda doğum yaptı iki tarafında annesi rahmetli oldu malesef ve yakınlarındada kimse yoktu akraba olarak karı koca hallettiler zaten erkeklerin 5 gün izni var eşinizde yardımcı olan biriymiş kolay toparlanırsınız inşallah ben hastaneden çıktığım ilk gece çocuğun bütün bakımlarını kendim yapabilmiştim sezeryan olmama rağmen yanımda kalanda vardı ama kimseyi uyandırmak istemedim halledersiniz Allahım izniyle Allah kolaylık versin sağlıcakla gelsin inşallah bebeğiniz
Filiz1905 Dozturkgol çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻 Ben de öyle düşünüyorum, Allah kolaylığını verecek inşallah 😇