Filiz1905 merhaba. Oncelikle basin sagolsun, yavrunu hayirlisiyla kucagina almani dilerim. Benim annem de babam da rahmetli oldu. Kayinvalidem cok yasli ve sehirdisinda yasiyor, pandemiden dolayi gelmesini istemedik. Esimle ikimiz bakiyoruz kizimiza. Henuz 20 gunluk 🐣
Simdi yorumlari okudum da, uykusuzluk yorgunluktan bahsediyor herkes. Bu durum yalnizca sezaryen degil, normal dogum icin de gecerli. Evet uykusuz kaliyorsun, yoruluyorsun da ama esin gercekten destek olacaksa bunlar hic sorun degil. Yavrunun bir gulumsemesi yeter. Yalnizca sezaryende yatip kalkmak, yurumek hemen zor olur diyorlar. Eger anlattigin gibiyse esin ona da yardimci olacaktir.
Ben dogumdan once duvar silme, hali, perde gibi derin isleri bitirdim. Simdi sadece supurme, toz alma seklinde yapiyorum. Esim cok yardimci. Imkani olsa kendi benim yerime dogururdu 😄 yemek yapmak zaten zor bir is degil. Esin bakarken hemencecik koyuverirsin yemegini 😌 Eger dedigin gibi esin destek olacaksa gerisi hic onemli degil. Adapte olmasi zaten 1-2 ay, sonra bebisin de buyur, sen de ameliyat sonrasi toparlanirsin 👍🏻 Hic endiselenme. Istedikten sonra ve saglik oldugu surece her sey olur Allah’in izniyle. Hayirli dogumlar