MyLittleHeart Hazalveannesi kesinlikle hemde hiç dayanılcak gibi değil bide dışarda insan içinde kaşınıyor Allah’ım zor tutuyorum kendimi
Esramiray MyLittleHeart benim üçüncü hamileliğim hepsinde oldu ama yarım atlet yada silikonsuz sütyen giyince geçiyor hiç krem kullanmadım ben
MyLittleHeart Deletedmom328 benim başıma ilk defa geliyor tahmin ettim hamilelikten olduğunu vücudumuz komple şekil değiştiriyor resmen
Elifkutay MyLittleHeart bendede aynı sorun var. Nerdeyse bir ay oldu geçmedi. Doktor avil diye merhem verdi. Ama işe yaramadı. Hala aynı. Başka doktora gidicem. Terleyince daha kötü oluyor.
Kader13 MyLittleHeart benımde öle oldu dogurduktan sonra geçti hatta kahverengileşmeye başlamıştı. Ne kadar duşda liflesemde geçmiyodu
Dserin1 MyLittleHeart bende nerdeyse bitirdim 😂 pişik önleyici dediği için her sabah düzenli sürdüm canım umarım sana da faydalı olur..
ozturkt MyLittleHeart hem arasinda hem altinda pisik mantar egzama vs icin momecon krem kullaniyorum ilk kullanımda bile etkisini gosteriyor tavsiye ederim
Ferhaykoo Bepanthol alın eczaneden nemlendirici gibi zaten zararı da yok bol bol sürün ben öyle yapiyorum geçiriyor
Alyahira MyLittleHeart Excipial lupo ilacı doktoruna danış eğer öneriyorsa mutlaka ama mutlaka dene okadar güzel bi ilaçki benim göğüslerimde çokk kötü olmuştu ne kullandiysam fayda etmedi ama bu ilac çok iyi geldi…geçmiş olsun 🤗
A_ys6604 MyLittleHeart yara değil de 2.aydan beri var kabuk atıyor kıpkırmızı ve göğüs altlarım hep pişik … Bende bilmiyorum ne yapacağımi badem yağı da killandiyormus aldım ama kullanamıyorum
MyLittleHeart A_ys6604 herşeyi denedim olmadı krem yazdırdım bugün sizde bi sağlık ocağından yazdırabilirsiniz