Psikolog-anne Selcankokalan ben bebegi sarıp kucagıma almak için kullanıyorum genelde daha bir aylık cok kucuk oldugu İcin genelde müslin ile tutuyorum evde kucaga almak daha sağlıklı oluyor öyle. Duştan sonra kurularken falan da kullanıyoruz boyutunu bilmiyorum inanki
KoalasMom Zeynepli1234 Ben 4 tane büyük 2 tane küçük müslin aldım canım yanına da 2 penye bir nohut battaniye aldım birde kalın battaniye ördü annem yumoş kalın iplerle müslin çok amaçlı kullanıldığı için fazla almakta fayda var bence ❣️
Seymass Zeynepli1234 kışın doğacaksa çok kullanışlı olmaz gibi geliyor bana canım, ama yazın da aksine baya gerekli oluyor gibi
Bilgemert @Zeynepli1234 Ben 4 tane müslin, 2 tane hazır örgü battaniye aldım. 1 tane annem tığ işi örüyor, 1 tanede halam kadife bebek ipliğinden örüyor. Kış bebeği olacak o yüzden biraz abartmış olabilirim😬😊
Zeynepli1234 Ya ne tatlı ne iyi kalpli annelersiniz siz öyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız sayesinde bilgilendim ❤️❤️
Misssimsek Zeynepli1234 1 aylık taze anneyim. 3 tane 110 a 110 almıştım. Ilk fırsatta 2 3 tane daha almayı düşünüyorum. Kundak yapıyorum. Banyodan sonra kurulamada kullaniyorum. Koltuk kanepede yatarken altına seriyirum. Uyuyunca üstüne ortuyirum. Resmen elim ayağım oldu.
Bir_zerre Yaz bebeği mı kış bebeği mı olacak ona göre değişkenlik gösteriyor bence kundak, müslin, penye battaniye, kalın battaniye, ince battaniye olayı :)
1Anne_ Psikolog-anne çok kusmuklu olmaz belki bebem😂 şimdilik bu kadar aldım duruma göre yine alırım yetmezse