Zeynepli1234 Arkadaşlar 2 tane aldım 65×65 boyutu yeter mi yoksa daha fazla mı almalıyım ? Deneyimli anneler yorumlarınızı bekliyorum 😊
elifhd Zeynepli1234 canım ben diktirdim 2 tane 80.80 bi tanesi 65.65 bence yeterli üç tane ama yazın çok kullanılıyor diyolar henüz bende kullanmadıgım için bilemiycem bence 3 ideal sonra baktın olmuyo alırsın dedim kendime
Zeynepekr Zeynepli1234 canım bende henüz almadım ama iki ya da üç tane yeterli olur diye düşünüyorum 💫
Nvn00 Zeynepli1234 12 günlük taze anne olarak söylüyorum 2 tane yetersiz gelir bence. Ben 4 tane almıştım yetmedi bir de 5 gün yoğun bakımda kaldı bebeğim oraya da istediler her gün kirlendigi için 3 tane daha aldım toplam 7 tane şu an anca idare ediyor 😊
Edaaaasmt Bende 2 tane aldım eğer gerekli olursa doğumdan sonra almayı düşünüyorum bence şimdilik yeter ince battaniyesi falanda çok var
Zeynepli1234 Edaaaasmt elifhd Zeynepekr çok teşekkür ederim arkadaşlar şimdilik iki yeterli o zaman 😊❤️
1Anne_ Zeynepli1234 1 kışlık battaniye 1 nohutlu battaniye 1 muslin battaniye 1 de kundak bezi aldım yeter bence
Psikolog-anne 1Anne_ cok kirleniyor canım gunde 3 4 tane kirletiyorum kusmuk oluyor illaki yeni dogan da
Kahve Zeynepli1234 ben 2 tane 1.15. 1.15 boyutlu aldım çok amaçlı kullanırım diye diğerleri çok küçük
snm_ Zeynepli1234 bende iki tane aldım yani ekim sonu kasım başı doğacak allah nasip ederse. Kış için iki tane yetmez mi acaba 🤔
Zeynepli1234 2020-2020 benimde Eylül’ün sonunda başladım hazırlıklara geç kaldım biraz ama yavaş yavaş toparlayacam
Medusafer Zeynepli1234 ben 4 tane aldım henüz 12 gunluguz ve yetmiyor bir iki tane daha alcam ama iki tanesi 120×120 ydi baya büyük o yüzden yeni alacaklarımı daha küçük alcam
1Anne_ Psikolog-anne çok kusmuklu olmaz belki bebem😂 şimdilik bu kadar aldım duruma göre yine alırım yetmezse