Gokselin Kuzey55 bizde 33+3 deyiz belli değil bizim ki daha 37 ye kadar bekleyeceğiz dönmezse bizimde sezeryan gibi kaçıncı haftaya gün verdiler size
d190516 Kuzey55 yarın 33 haftalık oluyoruz cumartesi kontrolümüz var en son 2 hafta kadar önde gidiyordu oğlum ilk oğlumu Normal Doğumla kucağıma aldım bakalım bu nasıl olucak
Pnrr06 Kuzey55 35+1 olduk erken doğum riskim.var cuma kontrolümüz var sezeryan istiyorum eğer bi aksilik olmazsa 38+5 de sezeryan olcam
LeylaEce 34 +1 olduk henuz normal yada sezaryen belli değil dogum pozisyonu almıştı en son gittiğimde 35de tekrar gideceğim nasil olcak bende merak ediyorum
Ahsen_ahsen 34+3 olduk çok şükür. Günler geçmiyor sanki. Hayırlı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 💕
Dilanbingl Kuzey55 32+2 yim doğum pozisyonu almışız ama doğum şeklimiz henüz belli değil. Nst sonuçları da gayet güzel, böyle devam edersek normal gibi gözüküyor bakalım haftaya gideceğiz 🙏🏻
Kubranuri Kuzey55 32 +5 haftaligiz ilki sezeryan olduğu için smdi de sezaryen olacam 2 hafta sonra gün almaya gidecez 2 kilo kızım 45 cm bakalım doğum a kadar ne kadar olacaz 😊😊
Babyveannesi Kuzey55 36+1 iz cuma günü kontrolüm var en son baş geliş dedi doktor normal veya sezeryan belli değil dr normal derse epidural istiycem
Duru3333 Kuzey55 bende 33+6 4 Eylül planlı sezaryen bazen korkuyorum bazen korkma diyorum herşey anlık. Deli gibi dolanıp duruyorum ve kızımı çok merak ediyorum nasıl bir bebek olacak diye :)