ismayilin_annesi Seda0202 evet son 9gün İnşallah..şu an regl sancısı gibi sancılar gelip gidiyo kasılmalar da var
ismayilin_annesi Seda0202 35-37 haftalar arasında yapılır..bildiğim kadarıyla ac ve ya tok hiçbir farkı yok kontrol için
Seda0202 ismayilin_annesi yiyecem valla dayanamıyorum artk hem bebeğe de zararlı ac susuz kalmak basim dönmeye başladı artik
ismayilin_annesi Seda0202 vermediler sadece yatak rutini yazdılar ama ben boş duramıyorum işte temizlik falan az da olsa yapıyom
ismayilin_annesi Seda0202 ye canım o vajinal bi kontrol kanla ilgili test olsaydı belki derdim yeme ama yemekle hiçbir alakası yok
Seda0202 ismayilin_annesi sabrın gelmiyordur artik Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama yine de dinlen canım yorma kendini dikkat et
Seda0202 ismayilin_annesi geçen gün sağlık ocagi beni deli etti korkuttu kan tahlili yapacaktim niye ac gelmedin niye şöyle niye boyle azarlayıp durdu en nefret ettiğim şey kendilerini nimetten sayıyorlar
Seda0202 ismayilin_annesi ben normal doğumdan çok korkuyorum acaba devlet hastanesi kendi isteğimizle sezaryen yapar mi 🙈🙈
ismayilin_annesi Seda0202 evet kan tahlilinde önemi var ac veya tok olmanın ama söylediğin tarama testi bakterilerle ilgili bi test o yüzden vajinal akıntıyla yapılır
ismayilin_annesi Seda0202 neden olmasınki kendi isteğin sonuçta doktorların vazifesi sen nasıl istersen öyle doğurmaktır
Prensesss Seda0202 yapmaz canm zaruri bir durum olmadıkça bebek ve anne için en sağlıklısı normal doğum olduğu için yapmaz yurt dısında da bu böyle
Seda0202 ismayilin_annesi ama ben 1 hafta önce gittiğimde tok karnına gel dedi tamam dedim e sonra da diyor ki neden ac değilsin ac karnına olduğunu söyledim ben söylediğimi biliyorum
Seda0202 ismayilin_annesi çok heyecanliyim bakalım bugün ne diyecek ay kız sen heyecandan uyumuyorsundur
ismayilin_annesi Seda0202 Ona bişey söyleyemem ama şunu kesin biliyorum ki o test için ac veya tok olmanın önemi yok..ama seninkinin huyunu da bilmiyorum))
Seda0202 ismayilin_annesi artik yedim 😂😂 zaten nst de tok olman lazim hiçte o testi yapmam bugün bebeğimi görüm yeter 😍