Caglaasya ismayilin_annesi 35+6 da 2900 dedi . Ben çok kilolu olsun istemiyorum normal doğum düşünüyorum max 3200 fln olsa ideal olur.
ismayilin_annesi Bgmbgm Maşallah Allah nazarlardan korusun🙂)hamilelik boyunca iyi beslenmişsiniz baya))bende çok yedim hepsi de bebeğe gitti
Bgmbgm ismayilin_annesi çok sağlıklı beslendigim söylenemez 😂 oyuzden 20 kilo aldım zaten çoğu bana gitti yani olsun artıkdogumdan sonra veririm benim ikinci gebelik ilk oğlum 37 haftalık 3300 doğdu bakalım bu oğlan nasıl olucak
ismayilin_annesi Bgmbgm 😱20 kilo (ben 10kilo aldım ama ağzım dayanmıyo hep bişeyler atışdırıyom sabah açılınca geceye kadar
ismayilin_annesi Seda0202 Plasentam aşağıdaymış normal doğum olmazmış 39cu haftamı bekliyorum sezeryan için inşallah bidaha kanama olmazsa...
ismayilin_annesi Seda0202 ama kontrol için ac veya tok hiç bi önemi yok farketmez yani hatta tok bence daha iyi
Seda0202 ismayilin_annesi gebelikte b grubu stretokok taraması kaçıncı haftada yapılıyor acaba bi fikrin var mi canım bugün kontrole gidecem saat 11 de su an deli gibi acim yesem mi diye düşünüyorum
ismayilin_annesi Seda0202 35-37 haftalar arasında yapılır..bildiğim kadarıyla ac ve ya tok hiçbir farkı yok kontrol için