nimet_52 Sermec27 ah canım öyle korkuyorum şuan odada beklıyorum alınmayı eşim ayrı ağlıyor ben ayrı bende senın için dua edıcem doğuma gıderken 🤲
Sermec27 nimet_52 Allah razı olsun canım ahh ne zordur şimdi sizin için ama bu sefer Allahın izniyle bebekle cıkacaksnz 3 kişi olarak hastahaneden Allah büyüktür Allah sabredenlerle beraberdir inşallah 🤲❤️
Sermec27 Rabbi yessir Vela tuassir rabbi temmimbil hayr Allahım kolaylaştır zorlaştırma sen hayrla sonuçlandır 🤲🌸dualarım seninle
Esraugur2310 nimet_52 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 bende oğlumu 36+4 kucağıma aldım çok şükür hic bir sorunumuz yoktu ertesi gün beraber evimize gelmiştik sizde bebisinizle beraber evinize hemencecik dönersiniz insallah🥰🤲
Sermec27 Ay nimet ya cok duygulandım ben ya ben de bir gün senin gibi olur muyum ya cok güzel birazdan o hasretle beklediğimiz ana tanıklık edeceksin yavrunu benim yerime de öp kokla ağlattın kız beni 😔❤️
nimet_52 Sermec27 canım benim kader arkadaşım Rabbim sana da en yakında tattırıcak bu duyguyu eminim hep dilimdeydi adın inan buradaki herkese ettim Rabbim bekleyen isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Kuzeymasal nimet_52 ah kuzum haftan da iyi Allaha şükür❤️ Hepimiz sana dua edicez. Kaçta alacaklar. Ağlama lütfen
mina_mom nimet_52 öyle canım birde şuan farkettim günlük pedimde pembe kırmızı gibi hafif akinti olmuş nişanım mi geldi ya panik yaptım şuan 🙄 bu kan geldiyse acilmam varmı demek oluyor
fnsckn mina_mom nişan olabilir 🤗 açılmanın ne kadar olduğu tam belli olmayabilir doktorunuzla iletişime geçin 🥰💕 Sağlıcakla gelsin İnşAllah minik
nimet_52 Kızlar doğurdum Allah a şükürler olsun doğurdum oğlum yanımda şuan Rabbim nasip etti bu sefer yavrumu kucağıma aldım hepinize dualar ettim girerken Allah herkese yavrusunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 çok güzel bir duygu
Huysuzcivciv nimet_52 postuna yeni denk geldim canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 🤲
Seda8308 nimet_52 Çok sevindim canım Allah hayırlı evlat eylesin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin🤲🏻
dilekgi123 nimet_52 Gozun aydin 😂 Allah saglikli mutlu sekilde buyutmeyide nasip etsin 😍 kac kilo dogdu acaba ?