nimet_52 Kızlar 2 saattir Bi agrım vardı hemen geldim açılmam başlamış suyum da azalmış yatırım yapılıyor genel sezeryan olucam çok korkuyorum 2019 da 32 haftalık Bı kaybım vardı Allahım inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder 🤲
Ylmzelif nimet_52 rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Hayırlısıyla doğumdan çıkarsın rabbim yardımcın olsun 🤲🏻
tugce0606 nimet_52 kuzum benim hayırlı haberlerini bekliyoruz Rabbim sağa sağlim kavuştursun sizi 🤲🏻🤲🏻🌺💕
Hll34 nimet_52 sağlık sıhhatle kucağına al İnşallahh canım dualarla gir hiç merak etme İnşallahh sağ salim bebişin kucağında 🙏🙏🌸🌸
mina_mom nimet_52 canım geçmiş olsun öncelikle inşallah hayırlısıyla geçer alırsın bebişi kucağına 🤲☺️ ağrıların nasıldı bende 37+5im dün gece 3 kez fena adet gibi ağrılarım vardı belim uyuştu resmen nasıl oldu senin🤲🙄
mina_mom nimet_52 öyle canım birde şuan farkettim günlük pedimde pembe kırmızı gibi hafif akinti olmuş nişanım mi geldi ya panik yaptım şuan 🙄 bu kan geldiyse acilmam varmı demek oluyor
Seda8308 nimet_52 Rabbim kolaylıklar versin canım sağ Salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Senin için dua edicem🤲🏻
Sermec27 nimet_52 nimetim bugun aklımda nedense hep sen vardın ahh güzelim acımız aynı acı rabbim yardımcın olsun minik oğlunu sağ salim kucagına alırsın inşallah dualarım seninle 🤲🌸mutlaka yaz burdan merak ederim ben seni
nimet_52 Sermec27 ah canım öyle korkuyorum şuan odada beklıyorum alınmayı eşim ayrı ağlıyor ben ayrı bende senın için dua edıcem doğuma gıderken 🤲
Kuzeymasal nimet_52 ah kuzum haftan da iyi Allaha şükür❤️ Hepimiz sana dua edicez. Kaçta alacaklar. Ağlama lütfen