Emos2424 Tahmini dogum tarihimize geldik rabbim bana bu cuma günü hayırlı bi günde doğurmayı nasip etsin inşallah oglum bugun gelir ve beni hic birakmaz rica etsem dua ederminiz hayirli bi günde rabbim kucagima almayi nasip etsin 😊❤🤗
merination Emos2424 duamdasin canim bende 39+5 oldum gelmiyor kızım bana da dua edersen cok sevinirim
dilek1 Emos2424 Rabbim yardımcın olsun canım inşallah yavruna kavuşursun sağ sağlim 🙏🏻❤ darısı bizim başımıza
Tugraninannesi Emos2424 bizde bugün tam 38. Haftaya girdik bi an önce oğluna kavuşmak için sabırsızlanıyorum ama herkes erkek çocukları son güne kadar bekler acele etme gününü doldursun diyor
SerapUGR Emos2424 inşallah hep birlikte doğururuz ben 40ı gectim bekliyorum. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bu mübarek günde yavrularımıza kavusalım inşallah
Emos2424 Tugraninannesi valla ben o lafa inanmiyordum ama dogru galiba gelmedi gelmiyor sadecee yalanci sancilarim var
Gunesimveben Bnde 39+4 oldum 🙈 rabbim hepimize kolay Dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin insallah🙏🙏
merination Gunesimveben Gulsen55 herhangi bir belirtiniz var mi kizlar bende 39.5 im ama zmaan gecmiyor belirti de yok
Gunesimveben merination dun gittim dr a nst ye girdm hic bi belirti yok sanci vs. Dr beklicz dedi 40+2 ye kadar.hala dogmazsa suni sanciyla dogurcam sanirim
merination Gunesimveben Benimde 40+3 te kontrolum bakalim ne dicek kontrolde nst te 80 gordum aslında ama ben hissetmiyorum bugünde ara ara batma sekinde acı giriyor ama sanci boyle mi bilmiyorum hala nisan su yok 😕
baharclk merination ayniyiz ya nst de sancim var 75 lere çıkmış en fzlasi galiba, ama bnim hissettigim bisey yok bugunde belinde hafif sancı var, acilma hic yok, 39+4um 40ta kontrolum var
Emos2424 SerapUGR amin insallah bende olan belirtiler var ama devami yok ihsal oldum dedim gelcek galiba gecti gelmedi dun gece sabaha kadar midem bulandi son zamanda oyle oluyormis olmadi bugun uyandigimda kasiklarima agri saplandiyine gecti anlamadim bende yani bekliyoz sadece
merination Emos2424 gerçekten öyle belirti olsa beklemeye razıyım insan bi sure sonra sanki hic doğurmayacak gibi hissediyor 😕
SerapUGR Emos2424 bana gecen hafta oldu bende doğuyor sandım ishal olunca midem yanınca ama gecti gitti başkada bişey yok Rabbim inşallah sağlıkla kavuşturur hepimizi