d190516 23Nurhayat1 ücret alınmadı Liva gibi 😊14 ya da 15 Eylül’de sezeryan olucak bebek iri bi de 6 cmden önce epidural takmıyolarmış 🤦♀️
23Nurhayat1 @d190516 hadi ya o zamana kadar ağrıyı çekersen zaten gerek kalmaz diye düşünüyorum çok saçma ya neden 6cm 😒illa ağrı çekecez yani
d190516 23Nurhayat1 ben ağrısında sancısında değilim ki maksat açıklığa bakarken hissetmemek 🤷♀️O zamana kadar yıkarım Hastaneyi ben
23Nurhayat1 @d190516 Ay evet sende vajinismus vardı dimi Allah kolaylıj versin benim ilk gebelik bakalım neler yaşıcam bilmiyorum bende açıklıkda canım yanacak mı
23Nurhayat1 @d190516 bende 20Ağustosa aldım randevuyu bakalım o zaman doğum şeklini söylerler heralde
d190516 23Nurhayat1 maalesef vardı sen kasmazsan hiç bişey olmaz benimki istisna bi durum 😊bende 29 una aldım randevuyu 36+2 oluyorum o zaman ameliyathaneye bildiricek durumu
Ysmntg Benim de medinovada olacak doğumum nasipse, Normal doğumun takibi uzun olduğu için ücreti fazla oluyormuş. Sezeryanla uzun süre doğumun olmasını beklemiyorlar
Ysmntg Medinovada doğum yapanlar yapacak olanlar acaba bilginiz var mı refakatçi olarak eş kabul ediliyor mu?