Elifdoan beyazkalp evet evet bende yaşıyordum çünkü tansiyon düşüklüğü gibi nefes yetmezliği gibi, yani aklına korona falan getirmek için başka belirtilere de bak tat,koku alamama gibi ama sadece nefes darlığı varsa bebişten olur
Mircet beyazkalp çok çabuk yorulup olduğum yerde nefes nefese kalıyordum bi odadan diğer odaya gidene kadar elimi kaldırcak halim olmuyordu
Elifdoan beyazkalp gebeliktendir normal yani, sen yine bir sonraki kontrolde doktoruna da danış için rahat eder
Mircet beyazkalp çok hiç bi yan etkisi olmadı zaten mercimek tanesi kadar bulantı falan da yapmadı bir hafta yarim yarim Içtim daha sonra tama geçtim yani çoğu kişi hamileliktendir vs diye geçiştiriyor boşu boşuna çekmişim sıkıntısını keşke doktorum daha dikkatli olsaydı diyorum şimdi gerçi sonra değiştirdim doktorumu
GulcanYvz 34+6uım nefes darlığım başladı 2 gündür yarıda kalıyor nefesim seninki erken gbi cnm ama belli de olmaz kan tahlillerini bi yenile bakalım geçmezse
Selcankokalan beyazkalp benim 18.hafta dolaylarında çok hızlı hareket edince yada çok konuşunca nefes darlığım oluyordu erken başladı diye düşünüyordum bir kaç hafta sonra geçti şimdi 27.haftadayım şuan o kadar olmuuor ama 30 sonrası bebek büyüdükçe mutlaka nefes alıp vermek zorlayacaktır tekrardan bir ciğer iki cana yetiyor fazla efor sarfediyor
Mircet beyazkalp değerlerine baksınlar tshlarıma bakılmasını istiyorum de sağlık ocağında bike yaptırabilirsin
Selcankokalan beyazkalp hiç endişelenmeyin bunlar çok çok normal temelinde bir sağlık problemi olmadıktan sonra gebelikte her şey normal insan bedeninin değişimine şaşırıp kalıyor ve bu mucizeye hayran olmamak elde değil🤗
beyazkalp Selcankokalan Tabii ki öyle bi ikinci hamileliğim ilk gebeliğimde böyle birşey yaşamadığım icin bu kadar endişem