Mucizem_mmm Normalde canım çok istediği için ⅔ tane atarım ağzıma kalanını eşime bitir derim hemen 😂😂napim canım istiyor ama abartılı şekilde yemedim dikkat ederek tek tük nefsim körelsin diye.
minigim__1 Mucizem_mmm bende kendim tek bitiriyorum paketi valla ama dikkat ederim artik dedigin gibi nefsimi koreltsin yeter 🙂
Busra4122 minigim__1 benimde bir ara çok istiyordu kendimi şartlandırıp az yiyordum ilk yediğimde bir oturuşta çok yemiştim o biraz nefsimi köreltti patatesi ufak doğra kızart onu cips gibi düşün ye
Busu minigim__1 zararlı tabi ki ben onun fabrikasında çalışıyordum normal de bile yememek lazm içinde yok yok 🙄 dikkat edin yemeyin
1prensesgeliyor Bende normalde cok severim cok yerim ama hamile olduğum günden beri tiksindim kokusunu alir almaz midem bulaniyor 😂
Myssr minigim__1 nette vardı taö buğday lavaş üçgen kesiyosn sonra salça baharat ve yağ sürüp fırınlıyosn doritos gibi oluyo ama tam buğday almalısın onlar daha kalın daha tok
Durukusunannesi minigim__1 hamilelikte tuzu en aza indirmemiz lazım kuzum cipsler çok tuzlu dikkat etmeye çalış