Cemrreedemirci Zuvalll o kadar haklısın ki.. Yiyecek ekmekleri varsa savaşın ortasında doğar sağlıkla yoksa saray bile tutunamaz hayata..
Zuvalll Cemrreedemirci canım arkadaşımın çocuğu düştü kız bardak almaya uzandım kesin ondan oldu diye çok üzüldü doktor eğer bebeğinin ömrü olsaydı öyle bir tutunurdu ki kaza da geçirsen zıplasan da düşsen de bişey olmaz da demiş.Aynı şekilde benim de 2 kaybım var doktorum biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın eğer çocuğunda büyük sıkıntılar varsa Allah senden onu yine alır hep hayırlısını iste dedi ve ben hep hayırlısını istedim ve şu an hamileyim Rabbime çok şükür ki iyi gidiyor İnşallah hayırlı ömürleri vardır ve evlatlarımız sağlıkla gelirler🤲🤲🤲
Hamissanne Cemrreedemirci ahh canım yaa ben de hep 30 lu haftaları merak ederdm yok yaa ozamana gelene kadar ohooo derdim ama şuan 32. Haftamdym ve düşünüyorum zaman nasıl bukadar hızlı geçti.. sende anlamayacaksın inan ki takma kafana tadını çıkar hamilaliginin
Uykulugebe Cemrreedemirci Aynen ben de öyleyim bir de daha önce düşük yasadim. Bunda da sürekli tuvalette altımı kontrol ediyorum kan geldi mi? diye akıntım olduğunu hissettigimde hemen ilk fırsatta tuvalete koşuyorum kan mı diye. Bir de burada kalp durması olayını çok yaşayan var onunla ilgili yazan tecrübeli kişilerin yazdıklarını da göre göre bu sefer de kalbi mi durdu,hareket hissetmiyorum diye paranoyak oldum
Cemrreedemirci Uykulugebe eşim acil hekimi günde 2 3 kere senaryo yazıp soru yağmuruna tutuyorum en son adam patladı ya sen ne saçmalıyon kanaman yoksa ağrın sızın yoksa iyi düşün iyi olsun dedi biraz sustum 😄
nurseliny Olur , evham endişe vesvese bu dönemde görülen korkulu rüyalar gibidir, euzu besmeleyle nas felak okuyun aklınıza geldikçe , ☺️
prensmusta Cemrreedemirci evet en güzelini Rabbim biliyor,ona teslim olmak en doğrusu,Allahım hepimizin yavrularını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin🤲