Ayseyasin48 Fdnier34 Allah’ım nasıl bı saçmalık ultrason bebeğe zararlı olan birşey değil zararlı olsa zaten yapılmaz doktorlar malmi sizin bebeginize zarar verecek birşey yaparlar mı 2 taramayida yaptır aşıp onu yaptirmassan bebeğe zararlı cihazın değil senin zararın dokunur bebeğine
Fdnier34 Ayseyasin48 evet bence ben doktorumu bile değiştirmeliyim 3 aylık olduk daha kalp atışını duyamadım ultrasonda bak kalbi atıyor kalp atışını dilenmek için 3 . Ayına kadar beklemelisin dedi okudum makallere göre ben dinletmiyorum dedi ve dinletmesi benimde ilk gebeliğim tamam dedin zarar görmesin diye 😔😔😔😔😔
Ayseyasin48 Fdnier34 hayır öyle birşey yok ben 9.haftada dinledim zorundalar bebeğe zararı dokunacak bir alet olsaydı dünyadaki hiçbir doktor kullanmzfi bu aletleri saçmalık hemen doktorunu değiştir
Melek-kaim-15 Fdnier34 ben senin yerinde olsam hemen doktorumu değiştiririm ne demek kalp atışını dinlemrk zararlı 7. Haftadan itibaren dinlenilmeye başlanıyor ritmi saniyede dakikada atma hizi ölçülüyor ne kadar önemli bir durum bu
Fdnier34 Melek-kaim-15 ultrasonda bebin kalbin atığını görüyorsun sağlıklı diyor dinletmiyor 😔 bencede değiştirmeliyim
bburcu Kalp atışını duymak için bebeğe farklı bir uyarı gönderiliyor o yüzden doktorum dinletmemişti 8.haftaya kadar. Ama ultrason zararlı değildir zaten ikili test için toplasan 2-3 dk bakıyor doktor
Melek-kaim-15 bburcu Türkiye de her kontrolde düzenli olarak bakılıyor dinleniyor zararı olsa bu kadar insan yaptırır mi yada doktorlar yapar mı çok saçma