SedaMurcak Aynı sorundan bende senelerdir muzdaribim gerçekten yaşamayan bilemez Allah yardımcınız olsun. Hamilelikte şiddeti çok artmıştı uyuyakalana kadar yeri geliyodu 1 saat eşim ovalıyodu sürekli bacaklarımı🙄 yanlış hatırlamıyosam parkinson hastalarının tedavisinde kullanılan bir ilaç bu. Yani huzursuz bacak sendromunun direkt bir ilacı yok, bu ilacın etki gösterdiği anlaşılmış. Tabii ki tüm ilaçlar hamilelikte direkt olarak plasentaya geçiyor. Ancak burada kar zarar oranı çok önemli. Yani uyuyamadıktan dinlemedikten sonra bunların bebeğe daha çok zararı olmaz mı? Bence siz alternatif 1-2 doktora daha görünün geçmiş olsun tekrardan☺️

SedaMurcak Hamilelikte magnezyum eksikliğinden de bacaklar çok fena oluyor. Her gün maden suyuyla ben çok rahat bir hamilelik geçirdim bacaklarım rahatladı ve kalça ağrıma vs iyi geldi. Tavsiye ederim ☺️

dilaracicek_134 cnm Nöroloji bölümüne görünmen gerekiyor. Allah yardımcımız olsun. Ben bugün gidicem belki bi fikir verir 🙁😔😔

Hulyaawc allahım Yardımcımız olsun. Eşimde çok üzülüyor benim halime. Kanserin bile tedavisi var bunun nasıl olmaz diyor. Haklı aslında ama yok işte bir tedavisi. 😔

Ben de bayağı bi süre uyuyamadım ağladım hele sıcak havalarda yanıyor sızlıyor. Şimdi C ve D vitaminleri kullanıyorum.çok su içiyorum.Uyuyamadığım zaman sinirlenmiyorum.Şuanlık işe gitmediğim için uyumasan da olur diyorum kendime.İlla uyuyacaksın die bir şey yok dediğimden beri birkaç sefer bölünse de telefonla oynayıp tekrar uykuya dalıyorum.Kendini sıkma rahatlatmaya çalış yoksa daha kötü oluyor.İlacını mecbursan kullanacaksın uyumamak psikoloji bozuyor

SedaMurcak Ben soruyu yanlış anlamışım kusura bakmayın 🥺 Eğer doktorunuza güveniyorsanız kullanmaya devam edin yada iciniz rahat etmicekse bir baska doktora daha danışın tekrardan kusura bakma canım

Hulyaawc ablam çok dikkat etti herşeyine ama Rabbim %50 zeka geriliği ve birçok sorunla birlikte doğmasını nasib etti. Olacakla öleceğe çare yok maalesef. Tabiki biz tedbirli olmalıyız ayrı bir konu ama bazende doktor diyip güvenmek zorunda kalıyorsun.

SedaMurcak canım bende de başka bir problem var mesela kullanılması gereken ilacımın kategoriside C ama sabrediyorum. Banada doktorum baslayabilirsin dedii stres olmamamın daha iyi olacagını söyledi. Ama bu seferde ilacı kullanırken sürekli acaba bebeğime bişey oldumu olacak mı stresi yaşayacağım. Ben cok araştırdım cok doktora gittim çok zor ama en azından 12 haftayı tamamlamak bebeğin organ gelişimini tamamlamasını beklemek olabilecek bi kusurun olasığını düşürüyor.

SedaMurcak sizinki farklı sanırım ben de hamileliklerimde oluyor magnezyum kalsiyum gibi vitaminler yazdı doktorum ve evet ben de çok zorlanıyorum uyumakta geçmiş olsun