ilknurosman Hashasim2020 ay keske yiyebilsek valla ya bebislerimiz icin cok uzuluyorum ama dedigij gibi bende resmen savas veriyorum ya 😏
Hashasim2020 ilknurosman allah yardımcımız olsun biraz daha sabretcez artık yavrular için ☹️ Büyük konuşmayım da doğumdan sonra herhalde bir iki sene yumurta aklıma bile gelmez 🤣
ilknurosman Hashasim2020 kesinlikle katiliyorum sana canim 😁 hatta dogumdan sonra çogu seyi gormek yemek istemiyorum yani 😂
Nur5495 Ezgieknci sevindim bende yarın sabah gideceğim insallah bende de bir şey yoktur sadece midem bulanıyor ve istifra etme isteği var. Doktora soracağım yarın sabah kokular midemi bulandırıyor sanırsın yeni hamileyim
Ezgieknci Nur5495 bak bunu son trimesterde herkes söylüyo biliyo musun aynı durum bende de var bence artık mideye baskı yapıyolar büyüdükleri için inşallah bişey çıkmaz sağlıklıdır bebiş 😊
Yarim_Kilo_Kiyma Hashasim2020 26+4 teyiz. Çoktandır rahattım ama son 10 gündür ara ara ve yemek yerken yine midem bulanıyor ve öğürme şeklinde çok oluyor. Bu dönemde ilk belirtiler geri geliyor diye biliyorum
Hashasim2020 Yarim_Kilo_Kiyma doğru ya bir de mideye baskı yapıyor ya iyice ondan da oluyor herhalde olsun sağlıklı olsunlar da biz katlanırız yine 🤓
Poyrazefenin_annesiii Hashasim2020 hamileliğimin en başında yaşadım. Tam geçti dedim. 31 haftam bitmek üzere yine başladı. 😏
Hashasim2020 Poyrazefenin_annesiii ya İşte benim hiç olmayıp da başlayınca tuhafıma gitti 😂 aman Bebişler sağlıklı olsun da
H-feyza Hashasim2020 7. Haftadan 31.haftama (şuan 31.haftadayım) kadarr bulantım oldu şimdi yanma da var ekstra bulantı yapıyor geçmedi bir türlü