elifnr47 Hashasim2020 bende 30 haftalıgım ilk 3 ay bulantı bu kadar yaşamamıştım tiksinir oldum herşeyden 🤷♀️
Melodixxx Hashasim2020 benm hiç geçmedi hamileliğim boyunca hep kustm ilk aylar serumlarla hayatta kaldm orta trimester hap içip kustum ama idare edeblyrdm ama şimdi yine kötüyüm doktor bebek mideye baskı yapıyor ondndr demişti ama blmyrm midem yandıkça istifra ediyrm🤷🏼♀️
Hashasim2020 Melodixxx çok geçmiş olsun inşallah hepsi sağlıkla gelsin bende de şimdiye kadar hiç olmadı yeni başladı şaşırdım biraz
Ezgieknci Hashasim2020 gittim canım bebekle alakalı bişey yokmuş çok şükür 2500 kilo olmuş hatta ciğer geliştirici iğne vurdu ama erken doğum tehlikesi yok dedi içim rahatladı en azından😊
Ezgieknci Hashasim2020 valla tedbir olsun dedi ama bakalım bizimki tombikleşmiş 10 günde 600 gr almış baktı gelmeye niyeti var bu besleniyo dedi heralde 😂
Nur5495 Ezgieknci sevindim bende yarın sabah gideceğim insallah bende de bir şey yoktur sadece midem bulanıyor ve istifra etme isteği var. Doktora soracağım yarın sabah kokular midemi bulandırıyor sanırsın yeni hamileyim
ilknurosman Hashasim2020 benimde ilk trimester doneminde cok nadiren oldu simdi 3.trimester deyiz ve ara sira olmaya basladi 2.trimesterde hic olmamisti 2.trimester balayi donemi cidden suan ilk trimester de nasil uykum geliyorsa surekli suanda oyle 😂
ilknurosman Hashasim2020 aynen hayret ama gercek 😂 neyse bebisim iyi olsun da raziyim butun sıkıntılara son haftalarim zaten artik 😂
ilknurosman Bende artik ceviz kuruyemis yemekten icimde agac olcak diye korkuyorum bana da hergun yumurta yiceksin diyor doktorum ama yumirtadan acaip tiksindim ve yiyemiyorummm 😏
Hashasim2020 ilknurosman yumurtadan ben de acayip tiksindim resmen savaş vererek yiyorum hele yaz aylarında gerçekten hiç gitmiyor ☹️
ilknurosman Hashasim2020 ay keske yiyebilsek valla ya bebislerimiz icin cok uzuluyorum ama dedigij gibi bende resmen savas veriyorum ya 😏