kubraersin50 Rabia9461 bende 35+1 im🙋♀️ Bazen agrılarım oluyor ama geçiyor ayaklarım şişiyor bide sıcaklarda mahvediyor beni sende durumlar nasıl
teletabi Rabia9461 35+6 ağrıları saymazsak,sıcaklarıda herşey çok güzel gidiyor ama iki gündür yürümeye mecalim yok çok halsizim hemde çoook😞
Mircet Rabia9461 36. Haftadayım ara ara adet sancısı gibi oluyor kramplarım çok ve çok çabuk yoruluyorum 15 dk bile yürüyemiyorum
ecembugra53 Rabia9461 😊❤️ Maşallah canım senin az haftan kaldı bana biraz daha var 27. Haftamdayım 😊 bekliyorum suan günler geciyor tadını çıkarmaya çalışıyorum
Rabia9461 kubraersin50 ben henüz yapmadım ufaktan başlayacağım vakit az kaldı hava da sıcak hazır kalsın hazırlayarak en güzelini yapmışsın
kubraersin50 Rabia9461 bazen çok güçsüz oluyor panik yapıyorum xunku doktor artık takıp et dedi bazende baya hareketli oluyor. Sizin kız mı erkek mi
Pinarx07 35 +2 yim bende ara ara adet sancisi gibi sanci oluyo karnim toplaniyo falan arada bugun ilk kez nst girdim dogumhanede biraz tirstim korkularim basladi 🙂
Busemy Bizde 35+1 Bugün nst girdik ve sancılarımız başlamış durumdaymış ben Birsey hissetmiyorum ama 🤣 doktorum bu hafta içi doğum bekliyor
Simays kubraersin50 benımkı kız 35+1 im geceleri cok hareketli gündüz cok sakin bazen korkuyorum normal mı dıye bende hamılelık gercekten cok zor sabır sabır
Hilaldefne10 Rabia9461 35+5. Adet sancısı gibi ara ara ağrılarım ve kasılmalarım oluyor. Karnım çok küçük ama çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi. Hareketlerim çok kısıtlandı. Çok zormuş son ay
MeryemSare34 Hilaldefne10 bende 35 haftalık oldum bugun gerçekten artık cok zorluyor son ay zormuş aşırı halsizlik var 10 dk zor yürüyorum😞
Mercimekvemom Rabia9461 Aa ben de 35+1 oldum bugün. 🤗 Bizim bütün hazırlıklar bitti, kızımızın gelmesini bekliyoruz artık. İnşallah zamanında gelsin minik, sorunsuz ve sağlıklı. 🙏