Merveatay Gonulidil cqnim neden bu kadar çok aldin. Doktor benim 13 kilo almama her seferinde kızıyor seninki nasıl bişey demedi ki
Gonulidil Merveatay düzensiz beslenme. Doğurduğum güne kadar çalıştım sabahları poğaçalar börekler öğlen hamburger falan. İyi bişey yapmıodum biliyorum ama durduramadım kendimi. Neyse ki bendr sorun olmadı ama şeker hastaları için sıkıntı tabi
Gonulidil Merveatay çok zayıf hamile kalmıştım. Doktorunda hiç umrunda deildi açıkcası. Ben son güne kadar çalıştım hep hazır yedim. Sabah börekler poğacalar. Öğlen pideler hamburgerler falan
Deletedmom417 Merveatay nasil 5 73 ten sonrasi sayilmiyormu? İlk hamile kaldigidnan sonrası mi sayiliyor😳
Merveatay Deletedmom417 evet hamile kaldığında ve doğuma gittiğinde kaç kiloydum aradaki farka bakılıyor canım
Deletedmom417 Merveatay anladım yani veridigim kilolardan sonrasi sayilmiyor 77 ile kaldim arada verdim aldım onlar sayılmıyor suan 82 olduğuma göre 5 kilo almış oluyorum yani bu iyi biseymi🙈
Zeyyno_ Merveatay Benm daha Yeni başlıyor kilo alımım 21haftalığız 1kilo almışım İnşallah foğuma kadar çok almam diye dua ediyorum hep 🤲🤲
Gmzk8995 Merveatay bende suan 31 haftalığım canım bir anda kilo almaya basladım toplamda 10 kilo almışım bende 🤔
Cicekdln 31+5 deyiz. 47 kilo hamile kaldım şu an 65 kiloyum. 18 kilo almışım ama nerde bu kilolar aman aman belli olan bir kilom yok 🤷🏻♀️ Doktorum tabiki dikkat et diyor. Hamurişi, tatlı uzak dur dedi ama nerde 😂
Merveatay Gonulidil benim de hep doktordan oldu ya. Lafta özele gittim ama hiç konuşmadı tek kelime Bilgi vermedi ben de yanlış beslenmisim dogru yapıyorum zannederek
GizemAykut Merveatay 26+6 haftalık hamileyim 65 kilo ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum bu gidişle 80 i görürüm diye düşünüyorum 🙄🤭
Gonulidil Merveatay bende özele gidiyorum güya para veriyoruz haram zıkkım olsun doktorum yüzünden çocugum yoğun bakımda kaldı
Merveatay Gonulidil geçmiş olsun canım ben de çok kızgınım doktora ikili taramada çocuğun ense kalınlığına bile bakmadi öyle ilgisiz