Merveatay Kızlar 32. Haftamdayim ve 13 14 kilo aldım. Doğuma kadar daha kaç kilo alirim acaba 30 olur mu 🙄 sözler kaç kilo aldınız doktorunuz ne diyor ?
d190516 Merveatay 33 haftalığım 7 kilo aldım doktorum normal diyo ilk oğlumda totalde 7 buçuk kilo almıştım hey gidi hey 🤦♀️😄
Deletedmom417 Merveatay hamileligimi öğrendiğimde 77 kiloydum kusmaktan 73 e düştüm şuan 30+4 haftalık hamileyim 82 kiloyum normalmi sence😕
Nese33- Bende 33. haftadayım 13 kilo aldım ben 2.trimesterda çok kilo aldım ama son haftalarda yavaşladı inşallah yavaş yavaş devam eder ve 15-16 ile bitiririm diye dua ediyorum 🙈🙏🏽
Merveatay Nese33- ben de aynı o ara karpuz yeni cikmisti sabah öğlen akşam yiyordum :) ondnq oldu gibi şimdi meyveyi dikkatli yiyorum
Yasmiiinn Son haftalarda yavaşlıyor kilo aliminiz bebeniz almaya başlıyor kizlar korkmayın gerçi bu kişiden kişiye değişiyor ama genelde böyledir 🤷 ben 15 kg aldım şuan 37 haftalık hamileyim neredeyse 30 dan beridir hiç kilo almadim belki 2 kg almisimdr yani🤷
Deletedmom417 Merveatay nasil 5 73 ten sonrasi sayilmiyormu? İlk hamile kaldigidnan sonrası mi sayiliyor😳
Cansummm Merveatay 31+2 yim 12 kilo aldım 🙄 sanırım 15 kilo ve üstü ile doğumu tamamlarım bu gidişle diye düşünüyorum
Jiji-m Ben 27den sonra sadece 2 kilo aldm bence o kiloyuda bebek aldi suan 37deyim sonlara dogru yavasladi benim toplamda 15 kilodan gidiyorum suan sknti yapmayin uzmeyin kendinizi cok ☺️
Dilara_slm 35 haftalığım 16 kilo aldım 😅 inşallah 20yi geçmem diyorum her hafta bir kilo alıyorum çünkü son zamanlarda
Gonulidil Merveatay 49 kiloyla hamile kaldım en son tartıldığımda 93 kiloydum. Doğum yaptığım gün tartılmadım. 45 kilo civarı aldım. Doktorum bişey demedi. 2 dakikada normal doğum yaptım. Ben şanslıydım. Şeker hastaları için riskli tabi
Merveatay Gonulidil cqnim neden bu kadar çok aldin. Doktor benim 13 kilo almama her seferinde kızıyor seninki nasıl bişey demedi ki