Minigimm2020 Kizlar normal de az vardi ama cok çoğaldı ve uzun uzun oldu almak istemiyorum ki acaba dökünlurmü
Merveatay Minigimm2020 canım ben başlarda agdayla aldiriyordum. Ama sanki aldıkça çatlaklar çoğaldı gibime geldi şimdi uzadı ama dokunmuyorum
RabiaMG Minigimm2020 bende de var ayni sekilde uzadi cok kotu duruyor gercekten ama korkuyorum almaya dogum sonrasi dokulmezse o zaman alicam artk mecburen 😁
HtcGB Hamilelik hormonlarıyla alakalıymış. Doğumdan kısa bir süre sonra kendiliğinden yok oluyorken bence almakla uğraşmayın.😊Eminim onların çıkmasının da bir gerekliliği vardır. Sonuçta hamilelik mucizevi bir şey.😊
Minigimm2020 Nrykml almakda istiyorum almamakda alsam dahi sonradan dökülurmu çünkü alınan kıl tüy dokulmuyo dye bliyleum
Ankakusu35 Minigimm2020 almayın bence bende de var göğsüme kadar çıktı çoğaldı hatta ama hiç çatlağım yok bir de belirli bir aydan sonra karnınızla oynamayın erken doğum riski olabilir diyorlar
duygufd Minigimm2020 Benim de göbeğimde hiç tüy yokken birden çıktılar o kadar da çoktu ki. Hemşirem sakın elleme doğumdan sonra dökülecek dedi. 23. Haftadayım başlangıçdan daha azaldı. Ya da gözüm alıştı bilemedim😃
Esraugur2310 Minigimm2020 Benimde çok fena oldular ama doktorum kesinlikle alma dogumdan sonra dökülür dedi. Alırsan kalıcı olurlar dedi. Ben o yüzden dokunmuyorum canım
ikizannesi2985 Minigimm2020 sakın almayın. Kuaförüm bile beni bu konuda uyardı. Doğumdan sonra dökülüyormuş. Sabredin. Benim de çok feci tüylendi ama hiç ellemiyorum valla napiyim🤷♀️
Minigimm2020 ikizannesi2985 aman dökülsün de suan sorun etmemeye calisiyom yeterki dökülsün geri yükümdekiler d3 dokulurmu acaba
Bebek-geliyor Minigimm2020 bendede vardı ama az vardı 11. Haftadayım arttı böyle çok tüy şeklinde almadım ama hormonlardan dolayı olabiliyormuş dökükür diyorlar umarım dökülür 😃