Kuzeymasal Masmavi37 iğne vurunca bende tedirgin oldum. Kilosu normal neden iğne vuruluyoruz dedim. Küveze girme riski olmasın dedi. Suyun her an gelebilir wc harici kalkma dedi
AyaYlmazYldrm Kuzeymasal bnde bugun gttim yine gelsimi gerideb geliyor minyon dedi artik napim 😊 bizde babasiyla cok uzun deiliz uzulmedim deil son aylarda malesef besleyemiyorum ben
Melike3777 Kuzeymasal kuzum bence girmez 54 gün önce doğum yaptım 36+3 te 2400 kilosu vardı oğlumun ve şükür hastaneden beraber çıktık 🌸 iyi düşün kötü şeyler düşünme canım kilosu yerinde maşallah🧿
Kuzeymasal Yaprakserkann haklısın canım. Kiloyla da sanırım alakası yok. Siz ciğer geliştirici iğne vurulmuş muydunuz
Yaprakserkann Kuzeymasal yok canım vurulmadım benım hıc bır sıkıntım yoktu hatta bırden sızıntı şeklınde su geldı doğum başladı 3.220 gr doğdu oğlum 50 cm boyu vardı ınsşallah bu gebelığımde aynı sorunlar olmaz 30 haftalık kızıma hamıleyım şimdide
Yaprakserkann Kuzeymasal inşallah sıkıntısız sağ sağlım kucağına alırsın canım doğum hıkaynı okuruz 🤲🤲
Yaprakserkann Kuzeymasal cnm ılk gebelığımde yaşadım bunları şuan oğlum 22 aylık kuvezde kaldığından dolayı bıberona alıştı ve malesef emmedı benı mamayla buyudu şuan 30 haftalık 2. Bebeğıme hamıleyım
Hilalgc Kuzeymasal rahim ağzı kısalığı için neler yaptınız ne gibi önlemler aldıniz acaba bende 22. Haftada öğrendim rahim ağzı kisaligim varmış 25 oldum çok korkuyorum benimde gelir.mi.bebegim 37 kere acaba
Sertap2903 Haftada doğan bebek bile küveze giriyo duruma bağlı 🤷🏻♀️37. Haftadan sonra doğum normal sayılıyo zaten büyük ihtimalle girmez o bebeğe bağlı doğmadan bilemezsiniz.
Kuzeymasal Hilalgc canım 29. Haftada öğrendim. Bebeğim çok aşağıda idi. Yüzü gözükmüyordu. 35 mm di. Adalat crOna ve magnezyum ile bu haftaya kadar geldim. Şuan 28 olmuş ancak bebek aşırı derece aşağıda ve baskı yapıyor. Sizin şuan kaç kaçıncı haftadasınız
Psikolog-anne Kuzeymasal canım haftan çok iyi ek bir sıkıntı olmazsa girmez küveze. Bende 38 haftada 3000 gram ile dogurdum sıkıntı yaşamadık
Hilalgc Kuzeymasal bende 22. Haftamda detaylida öğrendim 22 mm çıkmıştı şimdi 25 haftalığım inşallah bende senin haftalarına gelebilirim benimde baskı var ayağa kalkınca felsn kasiklarimda ağırlık oluyor