MeryemUras Gamzeee60 merhaba bende yaşam esengül hanıma gidiyorum diğer özeldekilerde hep yaşamda doğum yaptırıyorlar genelde
tmdnklk MeryemUras esengül hanımı da çok duydum gebeye ilgi durumu nasıl doğum olarak hangisini destekliyo acaba
MeryemUras Esengül hanım çok naif ve işinin ehli bir bayan dün doğum yaptım☺️Normal doğumu destekliyor bir sıkıntı yoksa ben gittim 5 cm açılmam vardı ama bebek ters pozisyondaydı mecbur sezeryan oldum
tmdnklk MeryemUras yaaa gözünüz aydın allah bağışlasın inşallah çok sevindim darısı bekleyenlerin başına inşallah 😍🙏🏻 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz ailem orda ben doğum için oraya geleceğim ama yinede tecrübeli birilerinden tavsiye almak daha iyi oluyo 🤗
Ysmn0311 Kesinlikle Ümit Ekmen e gitmenizi tavsiye ederim çok ilgili herşeyi anlatıyor sizin soru sormanıza bile gerek kalmıyor o herşeyi anlatıyor hele de ilk gebeliğinizse kesinlikle gidin derim 🥰
tmdnklk Ysmn0311 ümit beyi ilk defa duydum. O nerede çalışıyo özel muayenehanesi mi var acaba. Gerçi tercihimi yapmıştım esengül hanım olarak 😊
MeryemUras tmdnklk çok teşekkürederim canım inş sağlıkla kavuşun sizde biz çok memnunuz doktorumuzda ümit bey biraz sıkıntılı doğumlara kendi girmiyormuş genelde ebelere bırakıyormş ama tercihi herkesin
Ysmn0311 tmdnklk Yaşam hastanesinin karşısında Genesis plaza var orda özel klinikte bi kaç kadın doğumcu da var hatta
tmdnklk MeryemUras sağol canım inşallah valla tavsiyelerin kararımı yönlendirdi açıkçası teşekkür ederim 🤗💕