BeyzaBetl Ben 29 haftalık hamileyim 27. Haftada doktor 900 gram demişti. Sizce kilosu nasıl bide bebeğe kilo olsun diye ne yenmeli? Bebeğiniz kaç kilo doğdu 29. Haftada kaç kilo bebekleriniz
DidemYldrm BeyzaBetl muz kaşar peynir şade dondurma ama çok tüketme kilo yapar hafta da 2 kere tüket en fazla kefir süt yoğurt bunlar bebeğe kilo yapar
MinikMucizem42 BeyzaBetl canim benim 24te 515 grmdi 28de 1200 gr olmus.boyle giderse doguma 3 kiloyu gecer insaAllah.az gibi geliyo ama sonradan cok hizli aliyomus.ektra biseyde yemiyorum bn
Nihanozturk BeyzaBetl 29da 1400dü benimde.32de 2 kilo olmustu muz ve kaşar peyniri bebişe 1 haftada kilo yaptı diye düşünüyorum ben cnku günde 2muz yedim 1 hafta boyunca
Kdrfts BeyzaBetl 33 haftada 2300 gr canim bol bol sut urunleri tuket ceviz muz kefir sut ben gunu bunlarla bitiriyorum
Dimplesgirll 25 te 975 ti 30 da 1550 olmuş tu hep haftasıyla uyumlu gidiyor çok şükür hiç yumurta balık fln giyememiştim yeni yeni yenemey başladım şimdi hergün kan hapı ve b12 almaya başladım bir de 5 tane ceviz yiyorum bakalım bu gidişim de be kadar olcak
tugcemre bende 27 de gıttıgımdedr 1062 grmdı tomb iki bi bebek demişti hafta sonu gidicez baklım kaç olucak 31+6yız suan
tugcemre Bernaaa bılmem canım bana öyle dedı doktorumuz 27 ama 26 gıbı hesapladıgından olabılır yanı gıttıgımızden gun tm 27 olmuştum ondanda olabılır
Deletedmom_879 Kdrfts tesekkur ederim canim benimde o haftada 1100 gramdı 29da kontrolumuz var cok merak ediyorum🙈
Kdrfts Deletedmom_879 29 da 1650 gr di canim her hafta 100-150 gr civari aliyor bebis 34 haftadan sonra 200-250 gr civari
Hnfth BeyzaBetl ben 26+3te gittim 895gram dedi bana az gelmişti 30+3te gittim şimdi 30+5olduk 2440dedi baya tontiş bişe olacak dedi bi sıkıntı görmedi güzel beslemişsin maşallah dedi 😂🐣😍💙🙏🏻💃 ben iki güne bi havuç portakal elma suyu içtim karıştırıp onun haricinde günlük yumurtamı yedim farklı hiç bişe yapmadım ama bende çok almışım bir ayda 😂😂
Deletedmom_879 Hnfth ay ben yumurta yiyemiyorum yaaa tiksindim bu hamilelik döneminde 😭😭 ama sut ve sut utunlerini hic aksatmıyorum bakalim benimki kac kilo oldu
Denizhilal Benimki obezite olarak doğacak sanırım bilmiyorum. 34. Haftadayım dündü kontrolüm 3380 gr olmuş iri deri doktor maşallahhhhhb 🙏🏻🙏🏻🙏🏻