Merveshah Benimde canım çok tatlıdır🤗 spinal iğnesi hic acitmiyor canım o konuda rahat ol. Kan aldırmak yada serum taktırmak daha acı verici ona göre. Toparlanmak için bol bol yürüyüş yapmalisin, spinalin etkisini vücuttan atmak için bol bol su içmelisin. Bazılarında spinal baş ağrısı, bel ağrısı yapıyor. Bende bel ağrısı oldu sadece. O da zamanla geçti. Baş ağrısı için sade kahve, bitter çikolata öneriliyor. Spinal etkisi geçtikçe ağrıların artiyor karnın toparlanmaya başlıyor o süreçte ağrılar dayanılmaz olabiliyor. Evden ekstra yastık getirin derim. Hastaneden ciktiktn sonra eve gidene kadar arabanın her hareketinde acı çektim. Karnıma bastiracak bisey aradım, bu sefer bende yastık alacam yanıma. Bebek için mama almıştım, Süt gelmedi doymayinca ağladı sürekli. Mecburen mama verdik bikac gün sonra sütüm gelince mamayı bıraktık. Sütün gelmesi için 1 hafta önceden lohusa şerbeti içenler varmış ben icmemistim bu sefer hazirliycam ekstradan üzüm hoşafı falan da yapacam.Göğüs ucu kremlerinizi kullanmaya başlayın simdiden, hemen yara oluyorlar acısı çok kötü gerçekten. Ben gümüş kapak aldım bide inşallah yara olmaz bu sefer. Aklıma gelenler bunlar daha gelirse yazarım yine🤗