Cileklipasta Ecemli çok memnun kaldım. Hatta doğum sonrası eve gelince de ped yerine birkaç gün kullandım ben daha rahat geldi.
Tontinimontin Ozlemkubra 62 kiloyum şuan orta beden aldım e bebekten acaba değişirler mi ya kafam çok karışık rahat edebilir miyşm ki
Asli1453 Ecemli ben 10 bir paket aldım yetiyor zaten sonrasında leke azalıyor orkid kullanabilirsiniz
1Anne_ Asli1453 1 paketn içerisinde kaç tane var cnm bi de bedenlere göre fiyatlar değişiyor mu fiyat hakkında da bilgilendirir misin bende alicam nerden bulucam onu da bilmiyorm
iremnurkilic 1Anne_ paketleri farklı boyutuna göre ben XL aldım 8 tane var paketin içerisinde eczaneden 39 tl’ye aldım marketlerde daha pahalıydı 45 falandı
Kader13 Ecemli çok memnun kaldım kanamam azaldıgı halde sırf rahatlığı için devam etmiştim kullanmaya
emeell Tontinimontin ben 81 kiloyum şuan kendi bedenime göre Medium aldım çok dar değil ancak Large daha rahat olabilir , ama size M çok rahat olur bana bu halde olduysa
Tontinimontin emeell ay açıp bakmadım da içini hiç değişim yaparsam diye ama olır o zaman bana teşekkür ederim dönüş için 🥰🙏
1PrensAnnesi Ecemli asıl memnun olmayan yoktur çok mucize bişey iyiki bulmuşlar lohusalıkta rahatça döndüm hareket ettim asla akıntım kaçağım olmadı sayesinde
DamlaNur29 Ecemli bende aldım hepsiburadadan l beden 85 kiloyum genelde burda yazanlar dan okuyorum m beden 70 kiloya kadar anca oluyormuş ayrıca burdanda yazayım şok marketlerde varmış depend