Hu-zurkent3 EliffCandan yok Canım 😊 bu kadar bebek yeter allah istiyenlere versin . Kızımla uyumlu olsun diye koydum
Roseshah Roseshah anlamlarına baktım mislina ve mekselinanın iyi de ashabı kehfin hepsi erkek siz kıZlarınıza koymuşsunuz bu isimleri ayrıca yunanca kökenli isimler ne alaka anlayamadım cidden 🤷🏻♀️
Hu-zurkent3 Roseshah hhahah valla Canım aynen bi anda düşününce öyle ama ne diyim ki 🥴🥴🥴🙄 mislinaya uysun istedim çoğu kişide seninle aynı tepkiyi veriyo🤪🤪
Roseshah Hu-zurkent3 valla bak doğmadan vazgeçin bence çocuk yarın sorgular bu durumu😀 mislinaya uygun esila var mesela 😃
Mimarhanim Pumpkinsugar Afyonlu02 Kahramanmaraş ta aşırı meşhur eski bir isimdir. Hem eşe hemde eşeli isimleri. Zamanında koymuşlar işte, enteresan ama güzel değil 🤭
SeHer1909 Oznurd3mr Tulca Hayalden de güzel olan demek. Ben Eslem Karaca koyucam 😇 Karaca bi hayvan Eslem de kayınvalidemin adı Allah’a teslim olan demek de moda zaten bu ara bilindik oldukça
meyram2019 Herkesin zevki farkli tabi, ama bunlar nasil isimler… çocuklarınızın okul hayatini, is hayatini da düsünün
Gamzemesee Mimarhanim o degilde ayseyede ese demeleri yokmu 😀😀 ben dogma marasliyim buyume ankara marasa gelin geldm konusma tarzlari falan oyy oyy kizimin adi masal masami samdalyemi diyeni bile duydum