Hu-zurkent3 Oznurd3mr mekselina doğacak kızımın ismi digr kızımda mislina 3 sene önce kimsede yoktu 🥴
AysaRuzgar Oznurd3mr üniversitede iki arkadaş vardı. Tekinin adı Rüyet, tekinin adı Visem ☺️ Bence baya duyulmamış 😄
Mimarhanim Pumpkinsugar Afyonlu02 Kahramanmaraş ta aşırı meşhur eski bir isimdir. Hem eşe hemde eşeli isimleri. Zamanında koymuşlar işte, enteresan ama güzel değil 🤭
DlgluSeyda Hu-zurkent3 bizim akrabalarda ikiside var ve biri üniversiteye gidiyo diğeri de ortaokul çagnda :))
melindam Hu-zurkent3 7 uyuyanların İsimleri Bende Mislina Çok İstedim Yada Mekselina Ama Eşimle Melindaya Karar Kıldık.
Hu-zurkent3 DlgluSeyda öyle mi ben nişanlıken yerdi uyurlar efsanesinde duymuştum dikkatimi cekmişti öyle koydum
Hu-zurkent3 egeninincisii öylemi çevredekiler mislinaya alışana kadar ne cektim. Şimdi mekselina diyorum onlar buda ne Meksika gibi 🥴🥴🥴🥴ayy Allah’ım
DlgluSeyda Kuran kursunda Muna Biset diye bi arkadaş vardı. Yıl sonu töreninde hoca mikrofonda munasebet diye anons etmişti o günden beri unutmamiyorum o kızı 😂
Roseshah Hu-zurkent3 anlamını bilmiyorum ama Mekselina ismi sanki biraz Brezilya dizisi yan rol oyuncusu ismi gibi değil mi🙈 neden mekselina bunu bebeğe neden ne sebeple reva gördünüz 😂😂 hiç bi şekilde estetik değil bi kere
Roseshah Roseshah anlamlarına baktım mislina ve mekselinanın iyi de ashabı kehfin hepsi erkek siz kıZlarınıza koymuşsunuz bu isimleri ayrıca yunanca kökenli isimler ne alaka anlayamadım cidden 🤷🏻♀️
Hu-zurkent3 Roseshah hhahah valla Canım aynen bi anda düşününce öyle ama ne diyim ki 🥴🥴🥴🙄 mislinaya uysun istedim çoğu kişide seninle aynı tepkiyi veriyo🤪🤪