Mlke Arkadaşlar merhaba , ben hamileliğimin 3.ayının içindeyim fakat araştırarak almak istediğim için bebek arabalarına bakıyorum Kabin tipi ve bu modeller kadar kullanışlı ama puset takilabilen bir araba istiyorum her fiyat model ve marka önerisine açığım tesekkur ederim simdiden😊
Meriwa Mlke birisi dün bana burda hamilton x1 tavsiye etti puset konuyormuş maxi cosi nin çarşamba gidip öğrenicem açıkcası 5 bin normalde fiyatı e bebekde 1500 e düşmüş bak istersen
Aecem Mlke merba Mlke merhaba bende 16 Haftamdayim. cok fazla arastirdim cok gezdim baktim sonunda bagi xero aldim kabin ve puset takiliyor mamas papas in cikardigi bir marka
Hope8 Mlke Bende bundan aldım e bebek mağzasında 1300 tl çokta güzel puset takılıp kullanıla biliyor https://www.hepsiburada.com/baby-plus-canyon-travel-sistem-v2-bebek-arabasi-puset-kahverengi-p-HBV00000C0XP2?magaza=ALPTUĞ%20MAĞAZA&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=CjwKCAjwjqT5BRAPEiwAJlBuBe75MmchlxH42zyrWuvDqSUkMkhl3tZGiRl0CI5ze672Fd-E4VDu2xoCrfEQAvD_BwE
Mlke bburcu pierre cardin e bakmıştım beğendiğim modeller olmuştu bu isimle arayıp daha dikkatli bakacagim çok teşekkür ederim 😊🙏
Mlke Meriwa aaaa inşallah takiliyordur ya🙏🙏 hamilton a baktım çok beğendim ama puset takılmıyor diye düşündüm açıklamaları okuyunca maxi cosi nin 700 tl civarında pusetini beğenmiştim 2200 tl gibi para bu iki marka için çok iyi olur valla 😎😎 banada yazar mısın takılıp tanımladığını öğrenince canım 😊
Akfirat Ben bundan aldım.kabin boyutuda oluyor katlanınca.yanında puseti de var zaten.pusettr takılıyor videoyu izle bence.bende çok araştırdım.bunda karar kıldık ve aldık.hem hafif.hemde çok amaçlı.taşıma kapasitesi kullanım rahatlığı her şey var.
Zeyyaleyyy Akfirat Canım puset değilde diğer büyük olan takılı olduğu zaman kapanıyor mu araba yoksa çıkartıp koltuğu öyle mi kapanıyor.Ben çok beğeniyorum bunları fakat dolmuşa vs ayrı ayrı almıyorlsrlar bileği verir misin acaba 🙊
FatmaSagir Akfirat büyük tekerliği olanlar kullanışlı olmuyor diyorlar ama başladınız mı kullanmaya nasıl sizce
Mlke Akfirat fiyat çok iyiymiş canım valla👌 ama ben boston puset ten çok travel sistem istiyorum yani hamile kalmadan beğenir ya insan öyle heveslerden😁
Akfirat Zeyyaleyyy kapanıyor büyük takılı olduğu zamanda çok hafif ve tek elle rahatlıkla kapanıp açılıyor.videosunda da adam kapatıp açıyor.eşimde çok rahat kullandı evde denemesini yaptık.en önemlisi 180 derece dümdüz oluyor çocuk uyursa rahat eder puset yokken
Akfirat FatmaSagir tekerleği çok büyük değil canım normal.sürüşte falan on numara.eşimde kullandı.tek elle açıp kapattı.pusetini takıp çıkardı.o da çok kolaymış dedi.hemde hafif.
Mlke Aecem mamas papas in arabasını kuzenim kullandım 5 senedir 2 çocuk büyüttü taş gibi bakıcam mutlaka bu markaya da canım 😊
Mlke Meriwa yanlış yazmışım zaten boston puset tarzı istiyorum 😂😂😂😂 dün birz daha baktım begendiklerim 4 bin tl ye yakın 3-4 gibi çok vermek istemiyorum açıkçası maddi olarak sıkıntım yok ama biraz gereksiz geliyor 3-4 bin ya 🤷♀️😁