ebru-33 ben 27 haftalik hamileyim. toplamda 6 kilo aldm. doguma kadar kac kilo alırım. ilk hamileliğim.
Eternallove ebru-33 bende 28 haftalığım 5 kilo aldım , bir 5 kilo daha alsam süper olur daha fazlasını alırım diye korkuyorummmmm
nisemom ebru-33 ben de 27 haftadayım 5 kilo almıştım. Seker çıktı diyet yapıyorum. 1 kilo vermişim. Şuan 4kg denebilir
Hashasim2020 28+5 hafta 11-12 kg aldım 🤣 şekerim yok ama iştahım çok açık başından beri bulantım vs hiç olmadı ama takmıyorum doğumdan sonra veririm Allah’ın izniyle yeter ki sağlıkla gelsin tüm yavrular 😍
24041993 Hashasim2020 bende 27+2 10 kilo aldım canımın istediğini yiyorum doğumdan sonra sıkı bi diyet ve sporla veririm inşallah :)
Havagul Hashasim2020 bende 28 haftalık hamileyim 11 12 kilo aldım iştahım çok iyi bende hiç bulantı yaşamadım sanırım bu yüzden de aldım 😅
gamze06ahmet Hashasim2020 aha aynı ben haftam da kilom da sizinkiyle aynı , şeker falan da iyi çıktı , sağlıkla alalım da gerisi mühim değil diyenlerdenim bende 😂
ebru-33 24041993 bndede yeme var. doktor iyi dedi kiloma. doguma kadar 5 daha alsan 10 kilo cok iyi dedi
Zsahin ebru-33 yarın 28 haftalık oluyoruz 3 kilo aldım. Şeker de sınırda çıktı. Doktor iyiki almamışsın dedi. Bakalım yeni haftalarda ne olacak😊
Dilara9 ebru-33 evet canim kilo verdim geride almadim iki kilo haric ama saglik durumuz iyi cok sükür ikimizinde bebegimin kilosu biraz az ama doktor sorun degil dedi saglikli olmasi önemli 😍