Rabiae İnsallah geçer ya da azalir, düzelir. Her seye hazirlikliydim çatlak olursa falan takmayacagim kafama diyordum. Tabii olmasin istiyordum. Olmadi çok sükur simdilik.
Genetik, vucut yapisiyla ilgili falan diyorlar ya. Annemin baya var catlagi ama 6 kere dog yaomis, ben 6.yim 🤭😝 o yuzden genetik kismindan emin olamadim.
Fikir olsun diye yazayim ben ilk aydan basladim desem yeridir 🤭😝 yani normalde de banyodan sonra bebe yaği sürerdim vucuduma, bazen atlardim ama hamilelikle beraber hic atlamamaya basladim. Ilk 2 ay falan öyle takildim bebe yagiyla.
2.aydan sonra da hadi diyelim 3.ay… 10 haftalikken falan düzenli her gün surmeye basladim. Yine bebek yağı, evde olan hindistan c3vizi yagi, badem ve avakado yagi vardi. Onlardan … Lierac i cok diymustum ama almadim. Onemli olan duzenli nemlendirmek gibi geldi. Bir de nemli vücuda sürmek önemli bence. Her gün dus aliyordum asagi yukari kurulanmadan yagi suruyordum 2 3 belki 5 dakika yedire yedire… dus almamissam da gobegimi islatip yagi oyle suriyordum… fisfis yaomistim.bi siseye… gobegime kalcama bacaklarima suyu fisfisliyordum sonra bebek yaģlardan, otekiler bitti ,badem yagi vs. Marketten Dalin aldim onu suriyorum su an.